Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Ελαστικά επιβατικών οχημάτων, SUV και 4x4: Γενική Προβολή

Βρείτε το σωστό ελαστικό για το όχημά σου, SUV ή 4x4

Είτε αναζητάτε ελαστικά κορυφαίας ποιότητας για την καθημερινή ή χειμερινή σας οδήγηση είτε για να ολοκληρώσετε τον γύρο της πίστας ταχύτερα από οποιονδήποτε άλλον, ήλθατε στο σωστό μέρος.Ελαστικά υψηλών επιδόσεων

Εξαιρετική απόδοση και χειρισμός για sport οδήγηση.

Περισσότερα

Ελαστικά πολυτελών οχημάτων

Υψηλές επιδόσεις για δυναμικά πολυτελή οχήματα όπου η άνεση και η αθόρυβη οδήγηση προστίθενται στις απαιτήσεις για άψογο χειρισμό και σταθερότητα.

Περισσότερα

Ελαστικά SUV & 4x4

Είτε πηγαίνετε εκεί που κανείς δεν τολμά να ακολουθήσει είτε οδηγείτε ένα ισχυρό SUV, το TOYO έχει τα ελαστικά για το όχημά σας.

Περισσότερα

Ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα και ελαστικά Eco

Η TOYO TIRES προσφέρει ελαστικά για σχεδόν κάθε ανάγκη. Η σειρά επιβατικών αυτοκινήτων συνδυάζει ισορροπία άνεσης, ασφάλειας, περιβαλλοντικών επιδόσεων και διανυθέντων χιλιομέτρων.

Περισσότερα

Ελαστικά πρώτης τοποθέτησης

Η TOYO TIRES διαθέτει πολλά εξαρτήματα αρχικού εξοπλισμού στην Ευρώπη. Αυτά τα ελαστικά, είναι σχεδιασμένα σε συνεργασία με κατασκευαστές αυτοκινήτων, και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Περισσότερα

Χειμερινά ελαστικά

Μεγαλύτερη ασφάλεια στον αυτοκινητόδρομο κατά τη διάρκεια των ψυχρότερων μηνών, ενώ είναι ακόμα σε θέση να αντιμετωπίσουν ένα συνηθισμένο χιονισμένο πρωινό.

Περισσότερα

Αγωνιστικά ελαστικά

Για χρήση σε πίστες, η TOYO TIRES προσφέρει ειδικά ελαστικά που καταπολεμούν την υπερβολική θερμότητα ώστε να δώσουν έναν εξαιρετικό χειρισμό στο στεγνό οδόστρωμα.

Περισσότερα

Ελαστικά Van

Η σειρά ελαστικών των TOYO VAN TIRES παρέχει σκληρά ελαστικά εργασίας για multi drop αστικό περιβάλλον σε συνδυασμό χιλιομετρική προστασία και προστασία φορτίου.

Περισσότερα

Οχήματα Παλαιάς Τεχνολογίας

Ελαστικά για οχήματα που ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά πριν από την 1η Οκτωβρίου 1990.

Περισσότερα