Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

ΝΕΑ


Η Toyo Tire συνεταιρει με το UEC Cyclo-Cross

12 Οκτωβρίου 2021

Μετά από την ανακοίνωση της συμμετοχής της στο παγκόσμιο κύπελλο του UCI Cyclo-Cross, η Ιαπωνική κατασκευάστρια εταιρεία ελαστικών Toyo Tire συμμετέχει και ως συνέταιρος των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων UEC Cyclo-Cross, που θα διεξαχθούν μεταξύ των 6 και 7 Νοεμβρίου 2021.

Περισσότερα

Η Toyo Tire κυριος συνεταιρος του UCI Cyclo-Cross

28 Σεπτεμβρίου 2021

Η Ιαπωνική κατασκευάστρια ελαστικών Toyo Tire επεκτείνει την υποστήριξή της ως κύριος συνέταιρος του παγκοσμίου κυπέλλου UCI Cyclo-Cross για την επερχόμενη σεζόν 2021-2022. Μαζί με το UCI, την Flanders Classics και τους υπόλοιπους κύριους συνέταιρους, θα συνεχίσουμε να βασιζόμαστε στην παγκοσμίως αυξανόμενη δημοτικότητα αυτού του επίλεκτου αθλήματος.

Περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΚΟΛΦ ΓΥΝΑΙΚΩΝ AIG

6 Ιουλίου 2021

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο ιαπωνικός κατασκευαστής ελαστικών Toyo Tire συνεργάζεται αποκλειστικά με το ανοιχτό τουρνουά γκολφ γυναικών AIG: ένα σημαντικό πρωτάθλημα γκολφ. Το φετινό πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στο Carnoustie Golf Links από τις 19 Αυγούστου έως τις 22 Αυγούστου.

Περισσότερα

Η TOYO TIRE ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΚΑΡ

29 Ιουνίου 2021

Η Toyo Tire θα εξοπλίσει την ομάδα Land Cruiser Toyota Auto Body με ελαστικά Toyo Open Country M / T-R - την κορυφαία μάρκα 4x4, προσαρμοσμένη για σοβαρούς αγώνες εκτός δρόμου. Η Toyo Tire θα υποστηρίξει την ομάδα Land Cruiser Toyota Auto Body στο Ράλι Dakar 2022 και 2023.

Περισσότερα

H TOYO TIRE συμμετέχει στον 24ωρο αγώνα Nürburgring

31 Μαΐου 2021

Η TOYO TIRE (με Κεντρικά Γραφεία στην πόλη Ιτάμι της Περιφέρειας Χιόγκο και με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον κο Takashi Shimizu, εφεξής TOYO TIRE) ανακοινώνει τη συμμετοχή της στον «24ωρο αγώνα Nürburgring» (49ο ADAC TOTAL 24h-Rennen) στη Γερμανία στις 3-6 Ιουνίου, 2021.

Περισσότερα

Ελαστικά παντός καιρού: Celsius AS2 και Celsius Cargo!

7 Απριλίου 2021

Αυτό το καλοκαίρι κυκλοφορούν δύο ολοκαίνουργια ελαστικά παντός καιρού: Celsius AS2 για μικρά και μεσαία αυτοκίνητα και SUV και Celsius Cargo για φορτηγά. Τα νέα μοντέλα έχουν αναπτυχθεί για όλες τις καιρικές συνθήκες και παρέχουν εξαιρετική απόδοση και σταθερότητα οδήγησης όλο το χρόνο.

Περισσότερα

ΠΡΟΣΕΧΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ 25ου FWT21

17 Μαρτίου 2021

Με την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους της σεζόν, οι αθλητές στρέφουν τα μάτια τους στο Bec de Rosses και προετοιμάζονται για τον τελικό διαγωνισμό στις 20-28 Μαρτίου, για να αποφύγουν τα πλήθη του Σαββατοκύριακου.

Περισσότερα

Νέα επισήμανση ελαστικών της ΕΕ από τον Μάιο του 2021

9 Μαρτίου 2021

Το σήμα ελαστικών της ΕΕ είναι υποχρεωτικό στην Ευρώπη από το 2012. Σκοπός του είναι να βοηθήσει τους οδηγούς να αναγνωρίζουν τις σημαντικές ιδιότητες ενός ελαστικού με την πρώτη ματιά: παρέχει μια επισκόπηση της αντίστασης κύλισης, της πρόσφυσης στο υγρό οδόστρωμα και του εξωτερικού θορύβου κύλισης. Από την 1η Μαΐου 2021, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εισαγάγει ένα αναθεωρημένο σήμα: με πιο ακριβείς και απλουστευμένες πληροφορίες, το νέο σήμα παρέχει πληροφορίες σχετικά με την απόδοση ενός ελαστικού. Σκοπός του νέου κανονισμού είναι η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στην οδική μετακίνηση, σύμφωνα με τη δέσμευση της ΕΕ για ουδετερότητα στο κλίμα.

Περισσότερα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2021

2 Μαρτίου 2021

600 αθλητές από την Ευρώπη συναγωνίζονται για την πρώτη θέση με απίστευτη αθλητική φιλοδοξία και θέληση να κερδίσουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που πραγματοποιείται από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου στην περιοχή Τόρουν της Πολωνίας. Φέτος, ο ιαπωνικός κατασκευαστής ελαστικών, Toyo Tire, υποστηρίζει και πάλι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Η συνεργασία μεταξύ Toyo Tire και του Ευρωπαϊκού Στίβου έχει ήδη αρχίσει από το 2018.

Περισσότερα

Τελετή Εγκαινίων Νέου Εργοστασίου Ελαστικών στη Σερβία

16 Δεκεμβρίου 2020

Ο Όμιλος Toyo Tire (με Έδρα την πόλη Ίταμι της Νομαρχίας του Χυόγκο, με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κο Takashi Shimizu) και η θυγατρική κατασκευαστική του εταιρεία, Toyo Tire Serbia LLC Belgrade (με έδρα το Βελιγράδι της Δημοκρατίας της Σερβίας και με Νόμιμο Εκπρόσωπο τον κο Kenta Kuribayashi) παρακολούθησαν εχθές μια πρωτοποριακή τελετή εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων στην πόλη Ιντζίτζα της Δημοκρατίας της Σερβίας.  

Περισσότερα

Hoonigan: Ο Μαγνήτης των ΜΜΕ

19 Νοεμβρίου 2020

Το Hoonicorn ενάντια στον κόσμο. Το εμβληματικό AWD Ford Mustang του Ken Block μονομαχεί με μερικά από τα γρηγορότερα αυτοκίνητα του κόσμου.

Περισσότερα

Toyo Tire κύριος χορηγός του UCI Cyclo-Cross

10 Νοεμβρίου 2020

Ο ιαπωνικός κατασκευαστής ελαστικών Toyo Tire με υπερηφάνεια ανακοινώνει την υποστήριξη τόσο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος UCI Cyclo-Cross όσο και του Telenet Superprestige ως κύριος χορηγός για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.

Περισσότερα

Η Toyo Tire χορηγός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Cyclocross

26 Οκτωβρίου 2020

Ο ιαπωνικός κατασκευαστής ελαστικών Toyo Tyre δραστηριοποιείται στην υποστήριξη του cyclocross εδώ και αρκετά χρόνια. Ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, συνεχίζουμε την υποστήριξή μας σε αυτό το δημοφιλές χειμερινό άθλημα και είμαστε περήφανοι ως χορηγοί του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Cyclecross στο Hertogenbosch (Autotron Rosmalen) στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2020.

Περισσότερα

Η Toyo Tire στηρίζει το 44ο AG Memorial Van Damme

26 Αυγούστου 2020

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ζωντανή μετάδοση θα προσεγγίσει ένα τεράστιο κοινό χάρη στο ελκυστικό πρόγραμμα και την παρουσία αθλητών παγκόσμιας κλάσης.

Περισσότερα

Το νέο drift Lexus RC F από ανθρακόνημα κέβλαρ

28 Ιουλίου 2020

Το όχημα πλαγιολισθήσεων Lexus C F από ανθρακόνημα κέβλαρ αποκαλύπτεται στη Νεκρά Θάλασσα

Περισσότερα

Συνεργασία με το Γυνακείο Πρωταθλήμα Γκολφ AIG

22 Ιουλίου 2020

Η Toyo Tire Ευρώπης – με πρόεδρο τον κύριο Kenta Kuribayashi – ανακοινώνει ότι έχει γίνει ο αποκλειστικός συνεργάτης ελαστικών στο 44ο Γυνακείο Πρωτάθλημα Γκολφ AIG το οποίο θα διεξαχθεί στη λέσχη γκολφ Royal Troon από τις 20 έως και 23 Αυγούστου.

Περισσότερα

Η Novel Racing μπαίνει στη σεζόν Nordschleife

10 Ιουλίου 2020

Πάνω από τέσσερις μήνες μετά την προγραμματισμένη εκκίνηση του NLS, τα αυτοκίνητα επιτέλους έτρεξαν στο Nordschleife του Nürburgring για άλλη μια φορά. Ο πρώτος αγώνας της σεζόν ήταν στην ημερήσια διάταξη της σειράς Nürburgring Langstrecken Serie (NLS) του διοργανωτή Gemeinschaft Langstrecke Nürburgring (VLN). Φυσικά, ανάμεσα στα 140 αγωνιστικά αυτοκίνητα ήταν και το μπλε Toyota Supra GT4 της Team Novel Racing, φέροντας το σήμα της Toyo. Το δεύτερο όχημα, ένα Lexus RC F στην κατηγορία SP8, δεν ήταν δυστυχώς έτοιμο να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο της 27ης Ιουνίου.

Περισσότερα