Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

ΝΕΑ


Toyo Tire κύριος χορηγός του UCI Cyclo-Cross

10 Νοεμβρίου 2020

Ο ιαπωνικός κατασκευαστής ελαστικών Toyo Tire με υπερηφάνεια ανακοινώνει την υποστήριξη τόσο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος UCI Cyclo-Cross όσο και του Telenet Superprestige ως κύριος χορηγός για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.

Περισσότερα

Η Toyo Tire χορηγός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Cyclocross

26 Οκτωβρίου 2020

Ο ιαπωνικός κατασκευαστής ελαστικών Toyo Tyre δραστηριοποιείται στην υποστήριξη του cyclocross εδώ και αρκετά χρόνια. Ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, συνεχίζουμε την υποστήριξή μας σε αυτό το δημοφιλές χειμερινό άθλημα και είμαστε περήφανοι ως χορηγοί του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Cyclecross στο Hertogenbosch (Autotron Rosmalen) στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2020.

Περισσότερα

Η Toyo Tire στηρίζει το 44ο AG Memorial Van Damme

26 Αυγούστου 2020

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ζωντανή μετάδοση θα προσεγγίσει ένα τεράστιο κοινό χάρη στο ελκυστικό πρόγραμμα και την παρουσία αθλητών παγκόσμιας κλάσης.

Περισσότερα

Το νέο drift Lexus RC F από ανθρακόνημα κέβλαρ

28 Ιουλίου 2020

Το όχημα πλαγιολισθήσεων Lexus C F από ανθρακόνημα κέβλαρ αποκαλύπτεται στη Νεκρά Θάλασσα

Περισσότερα

Συνεργασία με το Γυνακείο Πρωταθλήμα Γκολφ AIG

22 Ιουλίου 2020

Η Toyo Tire Ευρώπης – με πρόεδρο τον κύριο Kenta Kuribayashi – ανακοινώνει ότι έχει γίνει ο αποκλειστικός συνεργάτης ελαστικών στο 44ο Γυνακείο Πρωτάθλημα Γκολφ AIG το οποίο θα διεξαχθεί στη λέσχη γκολφ Royal Troon από τις 20 έως και 23 Αυγούστου.

Περισσότερα

Η Novel Racing μπαίνει στη σεζόν Nordschleife

10 Ιουλίου 2020

Πάνω από τέσσερις μήνες μετά την προγραμματισμένη εκκίνηση του NLS, τα αυτοκίνητα επιτέλους έτρεξαν στο Nordschleife του Nürburgring για άλλη μια φορά. Ο πρώτος αγώνας της σεζόν ήταν στην ημερήσια διάταξη της σειράς Nürburgring Langstrecken Serie (NLS) του διοργανωτή Gemeinschaft Langstrecke Nürburgring (VLN). Φυσικά, ανάμεσα στα 140 αγωνιστικά αυτοκίνητα ήταν και το μπλε Toyota Supra GT4 της Team Novel Racing, φέροντας το σήμα της Toyo. Το δεύτερο όχημα, ένα Lexus RC F στην κατηγορία SP8, δεν ήταν δυστυχώς έτοιμο να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο της 27ης Ιουνίου.

Περισσότερα