Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ

Η TOYO TIRES τρέχει ένα από τα πιο δυναμικά και εκτενή προγράμματα δοκιμών στη βιομηχανία. Αυτό εξυπηρετεί στην ανάπτυξη και διανομή των προϊόντων με σταθερά υψηλή ποιότητα, συμπεριλαμβανομένων της ύψιστης ασφαλείας και της άψογης απόδοσης. Πέρα από τα πεδία δοκιμών και το τεχνικό κέντρο στην Ιαπωνία, εκτελούνται εκτενείς δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες σε όλες τις αγορές ανά την υφήλιο. Αλλά οι δοκιμές δεν περιορίζονται στα μέρη που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα.


Εμείς στην TOYO TIRES πιστεύουμε στην καινοτομία μέσω του ανταγωνισμού. Ως αποτέλεσμα, είμαστε δραστήριοι σε διάφορους αγώνες motorsport παγκοσμίως. Ανάμεσα σε αυτούς τους αγώνες είναι το SPEED World Challenge GT και η σειρά Touring Car, που λαμβάνουν χώρα στις περίφημες πίστες των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και το Dakar Rally που καλύπτει μερικά από τα πιο δύσκολα και τραχιά εδάφη του κόσμου. Αυτό βοηθά τους μηχανολόγους μας στο να αναπτύσσουν και να δοκιμάζουν πρωτότυπα υλικά, κατασκευές και ιδέες που σχετίζονται με την απόδοση.


Οι Εγκαταστάσεις Δοκιμών μας


Μιγιαζάκι, Ιαπωνία (Πεδίο Δοκιμών TOYO TIRES)

Στο Πεδίο Δοκιμών TOYO TIRES στο Μιγιαζάκι της Ιαπωνίας, δοκιμάζουμε την απόδοση των ελαστικών επιβατικών οχημάτων, ελαφρών φορτηγών και λεωφορείων σε συνθήκες υψηλών ταχυτήτων, αντοχής και θορύβου. Οι εγκαταστάσεις αυτές συμπεριλαμβάνουν επίσης και μια πίστα δοκιμών για την παρακολούθηση και ανάλυση των χαρακτηριστικών απόκρισης τιμονιού των προϊόντων της TOYO TIRES.

 

Σάρομα, Ιαπωνία (Πεδίο Δοκιμών TOYO TIRES)

Στο Πεδίο Δοκιμών TOYO TIRES στο Σάρομα της Ιαπωνίας αξιολογούνται τα ελαστικά χιονιού, καθώς και τα ελαστικά παντός καιρού. Στις εγκαταστάσεις, οι μηχανολόγοι μετρούν επακριβώς τα χαρακτηριστικά απόδοσης, όπως είναι η πρόσφυση, το φρενάρισμα και η απόκριση τιμονιού σε πραγματικές και απαιτητικές συνθήκες χειμώνα.

 

Ίταμι, Ιαπωνίας (Τεχνικό Κέντρο της TOYO TIRES)


Το Τεχνικό Κέντρο στο Ίταμι της Ιαπωνίας είναι από τα πιο προηγμένα κέντρα ανάπτυξης ελαστικών στον κόσμο. Διαθέτει κορυφαίας τεχνολογίας εξοπλισμό σχεδιασμού, ανάπτυξης και δοκιμών, καθώς και το μηχάνημα δοκιμών ελαστικών Flat-Trac II και το ηλεκτρονικό σύστημα προσομοίωσης που βασίζεται σε κορυφαίο ηλεκτρονικό υπολογιστή και ευθύνεται για το σχεδιασμό προϊόντων με τεχνολογία T-mode.