Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Νίκη στην κατηγορία SP10 στον 12ωρο αγώνα του Nürburgring

12 Σεπτεμβρίου 2022

P1 για τη Toyo Supra GT4

Στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η έκτη έκδοση της αγωνιστικής σειράς Nürburgring Langstrecken-Serie. Ο αγώνας, γνωστός και ως ο 12ωρος αγώνας του Nürburgring, χωρίστηκε για πρώτη φορά σε δύο ημέρες με 6 ώρες αγώνα το Σάββατο και την Κυριακή.

Στο τέλος της πρώτης αγωνιστικής ημέρας, το Toyo Tire Supra με οδηγούς τους Michael Tischner, Andreas Guelden και Heiko Toenges τερμάτισε 32η στη γενική κατάταξη και 2η στην κατηγορία SP10. Η διαφορά από το προπορευόμενο Aston Martin Vantage GT4 στην κατηγορία αυτή ήταν, εκείνη τη στιγμή, περίπου ένα λεπτό.

Το δεύτερο μέρος του αγώνα ξεκίνησε στις 10 π.μ. στις 11 Σεπτεμβρίου. Λίγο μετά την εκκίνηση, το προπορευόμενο όχημα στην κατηγορία SP10 δεν ήταν πια το Aston Martin, αλλά μια Mercedes-AMG GT4. Οι οδηγοί της Toyo Tire κατάφεραν να αμυνθούν απέναντι στο Aston Martin Vantage GT4 και να παραμείνουν στη δεύτερη θέση. Στη συνέχεια, το προπορευόμενο αυτοκίνητο άλλαξε αρκετές φορές λόγω διαφορετικών στρατηγικών pit stop. Στον προτελευταίο γύρο, το Toyota Supra μας εξακολουθούσε να βρίσκεται στη 2η θέση της κατηγορίας. Μετά από ένα ατύχημα του Mercedes-AMG GT4 που προπορευόταν, ο οδηγός της Toyo Tire, Andreas Guelden, κατάφερε να πάρει την πρωτιά, περνώντας τη γραμμή του τερματισμού ως νικητής της κατηγορίας.

Γιορτάζοντας τη νίκη τους στην κατηγορία, η Toyo Tire ευχαριστεί την ομάδα της Ring racing για την εξαιρετική προετοιμασία του αυτοκινήτου και τη στρατηγική του αγώνα. Οι οδηγοί, οι οποίοι συμπλήρωσαν 12 ώρες και 72 άψογους γύρους, απέδειξαν ότι η επιτυχία είναι πάντα εφικτή όταν δεν τα παρατάς ποτέ.

Τελευταία Νέα