Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Χορηγία Ανοιχτού Πρωτάθληματος Ελεύθερης Κατάβασης 2024

7 Φεβρουαρίου 2024

Η Toyo Τire είναι χορηγός του διαγωνισμού ακραίου σκι και σνόουμπορντ στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάβασης (Freeride) 2024

Η Toyo Tire Ευρώπης ανακοινώνει ότι η Toyo Tire θα χορηγήσει τον διαγωνισμό ελεύθερης κατάβασης σκι και σνόουμπορντ, στο Ιαπωνικό Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάβασης 2024. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί φέτος μεταξύ του Σαββάτου 10 και της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου.

Η διαδρομή θα διεξαχθεί είτε στο χιονοδρομικό κέντρο Χακούμπα Κορτίνα είτε στο χιονοδρομικό κέντρο Χακούμπα Νορικούρα Ονσεν, στη νομαρχία Ναγκάνο, και η απόφαση θα ληφθεί την τελευταία στιγμή για να διασφαλιστεί ότι οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την πιο απαιτητική διαδρομή στην καλύτερη κατάσταση.

Οι διαγωνισμοί ελεύθερου σκι και σνόουμπορντ είναι χειμερινά ακραία αθλήματα στα οποία οι αθλητές επιλέγουν τη δική τους διαδρομή μεταξύ του σημείου εκκίνησης στην κορυφή του βουνού και του σημείου τερματισμού στους πρόποδες. Οι αθλητές πρέπει να επιδείξουν ατομικότητα, ενώ τα αγωνιστικά κριτήρια, όπως η ομορφιά της γραμμής τους, η ταχύτητα και η τεχνική, λαμβάνονται υπόψη στην τελική βαθμολογία.

Η δήλωση του εμπορικού σήματος της εταιρείας μας είναι "Open Roads Await" (Ανοιχτοί δρόμοι περιμένουν). Αυτό εκφράζει το ακραίο πνεύμα της ομάδας μας να τρέχει με τόλμη σε ανεξερεύνητα εδάφη και να δημιουργεί νέες διαδρομές από μόνη της. Οι αθλητές που αναλαμβάνουν την πρόκληση των μαγευτικών χιονισμένων βουνών και χαράζουν ελεύθερα τις δικές τους ολισθητικές γραμμές αντικατοπτρίζουν τη στάση της εταιρείας μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Γύρο Ελεύθερης Κατάβασης (Freeride World Tour), έναν διεθνή διαγωνισμό για το άθλημα και τον κορυφαίο διαγωνισμό στην Ιαπωνία.

Το Ιαπωνικό Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάβασης 2024 θα είναι μια συνάντηση ενός ευρέος φάσματος γενεών, από κορυφαίους αναβάτες μέχρι μικρούς και μεγάλους αθλητές. Θα διεξαχθούν αγώνες στους οποίους οι αθλητές που έκαναν το καλύτερο σκι θα επιλεγούν από την ψηφοφορία του κοινού.

Μέσω της υποστήριξής μας για τον αθλητισμό και τους αθλητές, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όλους όσοι ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι και αναλαμβάνουν προκλήσεις.

Η ιαπωνική μητρική μας εταιρεία εισήγαγε μια ειδική ιστοσελίδα "First Descent -Winter Challengers" [Πρώτη Κάθοδος -Χειμερινοί Διαγωνιζόμενοι] που παρουσιάζει τα χειμερινά αθλήματα, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Γύρου Ελεύθερης Κατάβασης (Freeride World Tour).


 https://www.toyotires.co.jp/first-descent/ (Ιαπωνική γλώσσα μόνο)

Τελευταία Νέα