Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Tire στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2024

12 Δεκεμβρίου 2023

Toyo Tire Holdings Ευρώπης GmbH με Πρόεδρο τον κο Kenta Kuribayashi, ανακοινώνει ότι τα ελαστικά Toyo θα παρουσιαστούν στο παγκοσμίου φήμης Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Makuhari Messe ( Συνεδριακό Κέντρο της Ιαπωνίας, πόλη Chiba) για τρεις ημέρες από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου έως τις 14 Ιανουαρίου 2024. Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις προσαρμοσμένων αυτοκινήτων στον κόσμο.

Toyo Tires booth (preview image)

Περίπτερο της Toyo Tire (εικόνα προεπισκόπησης)

Το περίπτερο της Toyo Τire στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο δημιουργήθηκε με την ιδέα "Επιθετική βιωσιμότητα με τα ελαστικά Toyo". Μέσω της έκθεσης πρωτότυπων προσαρμοσμένων οχημάτων εξοπλισμένων με ελαστικά Toyo Tire και μιας ευρείας σειράς προϊόντων που συνδυάζουν επιδόσεις και σχεδιασμό, η εταιρεία ενθαρρύνει τη δραστηριότητα που συνδέεται με την κινητικότητα. Το περίπτερο είναι μια έκφραση της διασκέδασης της συμμετοχής, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει με τόλμη τις προκλήσεις. Θα εκθέσουμε ένα πρωτότυπο ελαστικό με το υψηλότερο ποσοστό βιώσιμων υλικών παρουσιάζοντας την πρόοδο για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων με σκοπό την υλοποίηση μιας βιώσιμης κοινωνίας κινητικότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν εκπομπές συζήτησης με τους συνεργάτες μας, όπως ο παγκόσμιος πρεσβευτής της επωνυμίας Michael Whiddett (Mad Mike), ο πρεσβευτής της επωνυμίας Proxes Takayuki Kinoshita και ο πρωταθλητής της σειράς D1 Grand Prix 2023 Hideyuki Fujino. Επιπλέον, θα παρουσιάσουμε την παρασκηνιακή ιστορία της πρόκλησης Score Baja 1000 από τον Tomonori Noto, από τον συνεργάτη, Team JAOS, καθώς και μια ανταγωνιστική σκηνή με τους υπαλλήλους της Toyo Τire που είναι πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές του ηλεκτρονικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Από σήμερα ένας ειδικός ιστότοπος που συνδέεται με το περίπτερο της Toyo Τire στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο είναι διαθέσιμος στην ιαπωνική ιστοσελίδα μας (https://www.toyotires.jp/TAS2024/ ). Ανυπομονούμε να σας δούμε στο περίπτερο της Toyo Τire, που βρίσκεται εδώ: East 8 Hall, 807.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2024, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.
https://www.tokyoautosalon.jp/2024/

Τελευταία Νέα