Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Το Toyo Proxes Comfort αξιολογήθηκε ως "καλό" από την ADAC

22 Φεβρουαρίου 2022

Το Toyo Proxes Comfort αξιολογήθηκε ως "καλό" από την ADAC και με πολύ καλή σύσταση από το ÖAMTC και το Touring Club Schweiz (TCS).

Σε μια κοινή δοκιμή καλοκαιρινών ελαστικών, η ADAC, η ÖAMTC και η TCS έδωσαν υψηλές συστάσεις για τα ελαστικά Toyo Proxes Comfort.

Παρόμοια με την ADAC στη Γερμανία, η TCS και η ÖAMTC είναι οι μεγαλύτερες λέσχες αυτοκινήτου στην Αυστρία και την Ελβετία. Στην κοινή δοκιμή καλοκαιρινών ελαστικών του 2022, συγκρίθηκαν 18 μοντέλα ελαστικών σε διάσταση 215/60 R16, μια δημοφιλής διάσταση SUV και μεσαίας κατηγορίας επιβατικών αυτοκινήτων.

Με καλές συνολικές επιδόσεις σε κάθε κατηγορία, το Proxes Comfort δεν παρουσιάζει καμία αδυναμία, τόσο σε υγρό όσο και σε στεγνό οδόστρωμα. Οι καλές επιδόσεις στην κατανάλωση καυσίμου και την απόσταση σε μίλια, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήταν το πιο αθόρυβο ελαστικό που δοκιμάστηκε, εξασφάλισαν ότι το Proxes Comfort ανταποκρίθηκε στο όνομά του.

Η ADAC απένειμε στο Proxes Comfort τη βαθμολογία "Gut" [καλό]. Πρόκειται για την υψηλότερη βαθμολογία που απονέμεται το 2022 και την οποία έχουν λάβει μόλις τέσσερα άλλα ελαστικά premium.

Οι πρώτες αυτές δοκιμές του νέου ελαστικού Proxes Comfort επιδεικνύουν τις προόδους στα υλικά και την κατασκευή που πραγματοποιούνται από το ευρωπαϊκό κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης

Τελευταία Νέα