Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Τελική εκτόξευση στο Παγκόσμιο Κύπελλο UCI Cyclo-Cross

19 Ιανουαρίου 2022

Υψηλή ένταση για όλους τους λάτρεις της ποδηλασίας: στις 23 Ιανουαρίου 2022, θα διεξαχθεί ο τελικός του Παγκόσμιου Κυπέλλου UCI Cyclo-Cross στο Hoogerheide της Ολλανδίας. Θα αγωνιστούν ποδηλάτες από όλο τον κόσμο για τον πολυπόθητο τίτλο. Η Toyo Tire υποστηρίζει τη σειρά αγώνων ως κύριος συνεργάτης.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Cyclo-Cross της UCI είναι ένα από τα κορυφαία ετήσια γεγονότα στο ημερολόγιο της ποδηλασίας. Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε διάφορες τοποθεσίες στις ΗΠΑ και την Ευρώπη και ενθουσιάζει τους φίλους της ποδηλασίας σε όλο τον κόσμο.

Για τη σεζόν 2021/2022 έχουν γίνει αρκετές αλλαγές: Για πρώτη φορά, το Παγκόσμιο Κύπελλο UCI Cyclo-Cross περιλαμβάνει 16 γύρους, καθώς τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν μόνο 9.
Με τις πρόσθετες ημερομηνίες μπορούν να λάβουν μέρος περισσότεροι ποδηλάτες από διάφορες χώρες και να κάνουν την ποδηλασία ακόμη πιο δημοφιλή. Για να συμμετάσχουν οι ποδηλάτες θα πρέπει να βρίσκονται στην πρώτη 50άδα της κατάταξης της UCI και να ανήκουν στους 8 πρώτους ποδηλάτες της αντίστοιχης χώρας.
Εάν αυτό δεν ισχύει, οι ποδηλάτες θα πρέπει να έχουν λάβει πρόσκληση από τον εθνικό προπονητή της χώρας. Επιπλέον, το σύστημα βαθμών έχει απλοποιηθεί.  

Ο πρώτος αγώνας της σεζόν 2021/2022 διεξήχθη στο Waterloo των ΗΠΑ στις 10 Οκτωβρίου 2021. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα, ακολούθησαν περαιτέρω αγώνες στις ΗΠΑ, το Βέλγιο, την Τσεχική Δημοκρατία, τις Κάτω Χώρες και τη Γαλλία.
Ο Βέλγος ποδηλάτης του cyclocross, Eli Iserbyt, προηγείται αυτή τη στιγμή στη γενική κατάταξη των ανδρών με 445 πόντους, έχοντας ήδη κατακτήσει έξι νίκες στο Παγκόσμιο Κύπελλο τη φετινή σεζόν.
Η Lucinda Brand από την Ολλανδία προηγείται αυτή τη στιγμή στην κατάταξη των γυναικών με 402 πόντους. Ο τελικός στο Hoogerheide είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει και πάλι την καλύτερη δυνατή ποδηλασία

Η Toyo Tire είναι ο κύριος συνεργάτης της ποδηλατικής διοργάνωσης και θα παρουσιάσει τα ποιοτικά ελαστικά της στον αγώνα.

Τελευταία Νέα