Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

TC Corse SPK στον 2ο γύρο του Autobacs JEGT Grand Prix

16 Νοεμβρίου 2023

Η Toyo Tire Holdings Ευρώπης GmbH, με πρόεδρο τον Kenta Kuribayashi, ανακοινώνει ότι η χορηγούμενη ομάδα της, TC Corse SPK Racing with Toyo, θα συμμετάσχει στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος e-sport Autobacs JEGT.

Το AUTOBACS JEGT GRAND PRIX 2023 είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ηλεκτρονικού μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ιαπωνία όπου επαγγελματικά παιχνίδια και αγωνιστικές ομάδες ανταγωνίζονται μεταξύ τους με τη χρήση του λογισμικού"Gran Turismo 7". Το "Gran Turismo 7" είναι το τελευταίο μέρος της σειράς του εξαιρετικά δημοφιλούς παιχνιδιού προσομοίωσης οδήγησης "Gran Turismo".

Ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί σε ένα εικονικό Spa Francorchamps, την επική βελγική πίστα F1. Στον αγώνα θα επικρατήσουν υγρές συνθήκες οδήγησης, με τους αγωνιζόμενους να πρέπει να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες βροχερές συνθήκες και να προσαρμόσουν ανάλογα τα αγωνιστικά τους σχέδια. Οι κατατακτήριες δοκιμές για τον γύρο Super Lap*1 θα διεξαχθούν από τον Soki Nabeya, ενώ ο αγώνας 1*2 θα διεξαχθεί από τον Osamu Fukaya.

Στον αγώνα 2*3, θα επιστρέψει στο τιμόνι ο υπάλληλος της Toyo Tire, Takuma Miyazono. Ο Takuma san ξεκίνησε από την P5 στον πρώτο γύρο και έδειξε εξαιρετικό ρυθμό και αγωνιστική δεινότητα τερματίζοντας στην P2.

Ο δεύτερος γύρος θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά στο επίσημο κανάλι του τουρνουά στο YouTube: youtube.com/@jegtgpofficial3702/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Autobacs JEGT στη διεύθυνση: jegt.jp

The final race will be held live at the Tokyo Auto Salon 2024 in January when the Autobacs JEGT 2023 champion will be crowned.

Τελευταία Νέα