Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Τα Open Country πηγαίνουν στο SCORE Baja 500

27 Μαΐου 2024

Στο SCORE Baja 500 του 2024 θα κυκλοφορήσουν τα Open Country M/TR, μια αγωνιστικά ρυθμισμένη έκδοση του 4x4 και εκτός δρόμου Open Country M/T.

Η Toyo Tire θα συνεργαστεί με τέσσερις ομάδες στον αγώνα SCORE Baja 500 που θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 2 Ιουνίου.
Τα ελαστικά εκτός δρόμου Open Country θα φορεθούν στα Trophy Trucks των:
1.    Bryce Menzies, περσινού νικητή του Baja 500.  
2.    Alan Ampudia, νικητή του φετινού SCORE Σαν Φελίπε 250.
3.    Tavo Vildosola, ο οποίος τερμάτισε τρίτος στο Σαν Φελίπε 250,
4.    Christopher Polvoorde, νέου οδηγού,
 
(Από αριστερά: Tavo Vildosola, Alan Ampudia, Bryce Menzies

Το SCORE Baja 500 είναι ο δεύτερος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ερήμου SCORE. Έχοντας γευτεί την επιτυχία στον 1ο γύρο του SCORE Σαν Φελίπε 250, η Toyo Tire θα επιδιώξει να ισοφαρίσει αυτή την επιτυχία και στον δεύτερο γύρο.
Το Baja 500 είναι ένας ιστορικός αγώνας που διεξάγεται φέτος για 56η φορά και είναι ένας από τους δυσκολότερους αγώνες εκτός δρόμου στον κόσμο. Οι διαγωνιζόμενοι ξεκινούν από την Ενσενάδα, στη χερσόνησο Μπάχα Καλιφόρνια του Μεξικού, και διανύουν με ταχύτητα περίπου 770 χιλιόμετρα (480 μίλια) μέσα από δύσβατες ερημικές και βραχώδεις ορεινές περιοχές. Για να ξεπεράσουν τις ασταθείς επιφάνειες του δρόμου, φέρουν εξοπλισμό ελαστικών, τα οποία είναι ένα ζωτικής σημασίας στοιχείο που απαιτεί υψηλά επίπεδα απόδοσης σε ανώμαλους δρόμους, καθώς και ανθεκτικότητα.

Η Toyo Tire θα παρέχει το Open Country M/TR, μια αγωνιστικά ρυθμισμένη έκδοση του 4x4 και εκτός δρόμου ελαστικού Open Country M/T, το οποίο έχει υψηλή βαθμολογία στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. Το προϊόν αυτό, καθώς και άλλα ελαστικά της σειράς Open Country, επωφελούνται από την εμπειρία που έχει συσσωρευτεί στην ανάπτυξη προϊόντων για τον εμπλουτισμό των επιδόσεων σε αγώνες εκτός δρόμου σε όλο τον κόσμο. Με πολυάριθμες νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ερήμου SCORE, συνδυάζονται η βελτιωμένη απόδοση πρόσφυσης του πέλματος, το φρενάρισμα και η ικανότητα διαχείρισης ανώμαλων δρόμων με τη δομική αντοχή που χαρίζει υψηλή αντοχή σε ζημιές, αποδεικνύοντας τις δυνατότητες του ελαστικού.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον περσινό αγώνα στο YouTube.
2023 SCORE Baja500

 

Τελευταία Νέα