Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Νέα συνεργασία με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας

27 Σεπτεμβρίου 2023

Η Toyo Tire υποστηρίζει την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας, γνωστή και ως "Samurai Blue", από το 2021. Η χορηγία αυτή ανανεώθηκε φέτος. Για να γιορτάσει την ανανεωμένη συνεργασία, η Toyo Tire κυκλοφόρησε ένα τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ με τίτλο «Blue, passionate, run» (Μπλε, παθιασμένος, τρέχει).

Ο τίτλος δείχνει ότι η Toyo Tire έχει περισσότερα κοινά με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας από το μπλε χρώμα. Γιατί όπως ακριβώς οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας αγωνίζονται ακούραστα και προκαλούν με θάρρος τον εαυτό τους, έτσι και η Toyo Tire προσπαθεί να εκπλήσσει και να εμπνέει με θάρρος και τόλμη.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Toyo Τire συγκέντρωσε όλους τους οπαδούς και υποστηρικτές της Samurai Blue στο τηλεοπτικό πρόγραμμα "Toyo Tires presents BLUE SUPPORTERS" για να υποστηρίξουν την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους για το άθλημα. Σε αυτή την κίνηση, η Toyo Τire δεν εξόπλισε μόνο το λεωφορείο της ομάδας με ελαστικά, αλλά παρουσίασε και ζωντανές αναμεταδόσεις στο YouTube που συνόδευαν την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας στο δρόμο προς το Παγκόσμιο Κύπελλο. Επιπλέον, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας υποστηρίχθηκε με διαφημίσεις, όπως για παράδειγμα σε σταθμούς του μετρό ή σε τοίχους LED στο κέντρο των πόλεων του Τόκιο και της Οσάκα.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ εντάσσεται άψογα στην εκστρατεία υποστήριξης και, όπως και το προηγούμενο σποτ, θα προβληθεί όχι μόνο στο μετρό αλλά και στην τηλεόραση. Το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί στον Καναδά το 2026. Επαρκής χρόνος για την Toyo Tires να συνοδεύσει την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας με ιδέες που ξεπερνούν τα συνηθισμένα και μοιράζονται τον ενθουσιασμό για το άθλημα.


 

 

Τελευταία Νέα