Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ralf Gutena Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ

10 Ιουλίου 2023

Την 1η Ιουλίου, ο Ralf Gutena διορίστηκε νέος Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ.

 Με πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ελαστικών και με ευρύ φάσμα εμπειριών στη βιομηχανία και το εμπόριο, ο Ralf Gutena είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην ηγετική ομάδα της Toyo Tire Holdings της Ευρώπης GmbH, έχοντας αναλάβει διάφορες διοικητικές θέσεις, μεταξύ των οποίων τα τελευταία τρία χρόνια ως διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Πωλήσεων στην Ευρώπη για έναν μεγάλο κατασκευαστή ελαστικών. Οι εκτεταμένες γνώσεις του για τις αγορές και οι επιτυχημένες στρατηγικές πωλήσεων και μάρκετινγκ του έχουν χαρίσει αναγνώριση στον κλάδο.

Ως Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, ο Ralf Gutena θα είναι υπεύθυνος για την αύξηση της διείσδυσης της Toyo Tire στην αγορά της Ευρώπης. Αυτό θα το πετύχει συνεργαζόμενος στενά με τις ευρωπαϊκές ομάδες πωλήσεων και μάρκετινγκ για να προωθήσει περαιτέρω την ανάπτυξη και την επιτυχία της εταιρείας στην Ευρώπη. Η τεχνογνωσία του στην ανάπτυξη της αγοράς, στις σχέσεις με τους πελάτες και στις στρατηγικές πωλήσεων θα συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της Toyo Tire ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ελαστικών στην Ευρώπη.

«Η Toyo Tire είναι ένας αξιοσέβαστος και πολύτιμος παίκτης της αγοράς με εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων και ισχυρή δέσμευση στην καινοτομία και την ποιότητα», δήλωσε ο Ralf Gutena. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος αυτής της δυναμικής εταιρείας και ανυπομονώ να χρησιμοποιήσω την εμπειρία και τις ικανότητές μου για να προωθήσω περαιτέρω την ανάπτυξη της Toyo Tire στην Ευρώπη».

Ο πρόεδρος της Toyo Tire Holdings της Ευρώπης GmbH, Kenta Kuribayashi, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον διορισμό του Ralf Gutena: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι η εκτεταμένη εμπειρία, ο πλούτος γνώσεων και η βαθιά εξειδίκευση του Ralf θα προωθήσουν σημαντικά τη μελλοντική ανάπτυξη της Toyo Tire στην Ευρώπη. Η αφοσίωσή του και η κατανόηση των απαιτήσεων της αγοράς τον καθιστούν ιδανικό πρόσωπο για αυτή τη νεοσύστατη θέση».

Με τον Ralf Gutena ως νέο Διευθυντή Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, η Toyo Tire Holdings της Ευρώπης GmbH βρίσκεται σε ιδανική θέση για να προωθήσει περαιτέρω την ανάπτυξή της στην Ευρώπη και να εδραιώσει τη θέση της ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ελαστικών παγκοσμίως.

 

Τελευταία Νέα