Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η αγωνιστική σεζόν στο Nürburgring αυτό το Σαββατοκύριακο

15 Μαρτίου 2023

Η Toyo Tires ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει με μια ομάδα, σε συνεργασία με την Ring Racing, στον 24ωρο αγώνα ADAC TotalEnergies 24h του 2023 στο Νίρμπουργκρινγκ από τις 17 έως τις 21 Μαΐου. Η ομάδα θα συμμετάσχει επίσης στη σειρά αγώνων Nürburgring Langstrecken (NLS).

Ο αγώνας 24 ωρών είναι ένας από τους πιο διάσημους και απαιτητικούς αγώνες στον κόσμο και η Toyo Tire καλωσορίζει την ευκαιρία να συμμετάσχει ξανά. Η σειρά Nürburgring Langstrecken περιλαμβάνει εννέα αγώνες με διάφορες αποστάσεις από 4 έως 12 ώρες.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον συνδυασμό 25 χιλιομέτρων της πίστας Grand Prix του Nürburgring και του Nordschleife.

Το 2023 θα αγωνιστούμε σε όλους τους αγώνες με τον συνεργάτη μας Ring Racing. Η έμπειρη ομάδα με την οποία συνεργαζόμαστε αρκετά χρόνια τώρα και η οποία συνεργάστηκε και με μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Το ελαστικό Proxes Slick, με προδιαγραφές Nürburgring, είναι ένα αγωνιστικό προϊόν που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το Toyota GR Supra GT4 για να κερδίσει το πρωτάθλημα στην κατηγορία SP10 (αυτοκίνητα GT4).

Η Toyo Tire θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα, τα σχόλια και την εμπειρία που αποκτήθηκε μέσω της συμμετοχής σε μηχανοκίνητα αθλήματα για να βελτιώσει την ανάπτυξη των ελαστικών δρόμου και να παράγει ελαστικά υψηλής ποιότητας για δρόμους.

Τελευταία Νέα