Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Θέσεις βάθρου για τους αναβάτες του Gan Trigger

4 Ιουλίου 2023

Ο Ryo Shimada κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία Elite των ανδρών στο Πανιαπωνικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας BMX, ενώ η Neneka Nishimura κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία U-23 των γυναικών.


Ο Shimada, δεξιά, πανηγυρίζει την 3η θέση στο βάθρο


Το Σάββατο 1 Ιουλίου και την Κυριακή 2 Ιουλίου, η Toyo Τire, ως κορυφαίος χορηγός, συνδιοργάνωσε το 40ο Πανιαπωνικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας BMX Racing στην πόλη Σακάι, του νομού Οσάκα. Η ομάδα Gan Trigger, που χρηματοδοτείται από την Toyo Τire, συμμετείχε και οι δύο από τους τρεις αναβάτες της ανέβηκαν στο βάθρο. Ο τρίτος, ο Kiki Yoshimura δεν μπόρεσε να συμμετάσχει λόγω τραυματισμού.
 
Ο Ryo Shimada στην κορυφαία κατηγορία ανδρών παρόλο που επλήγη από τραυματισμό, συνέχισε να παίρνει τη νίκη στο πρώτο στάδιο με μια τολμηρή επιλογή διαδρομής. Συνεχίζοντας στον τελικό, διατήρησε μια επιθετική στάση, τερματίζοντας 3ος στη γενική κατάταξη.

Η Nishimura, η οποία είχε δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία U-23 που θεσπίστηκε πέρυσι, πήγε στον τελικό με περισσότερη αισιοδοξία από ό,τι συνήθως. Με διαδοχικές κατακτήσεις πρωταθλημάτων στα νεανικά της χρόνια, έθεσε ως στόχο 10 συνεχόμενες νίκες στο All Japan Tournamentστο, τερματίζοντας δεύτερη.

Το "Japan Cup" θα είναι το επόμενο μεγάλο πεδίο μάχης τον Νοέμβριο όπου θα δοθεί ο τίτλος του Ιάπωνα πρωταθλητή. Με εφαλτήριο την απογοήτευση από αυτό το τουρνουά, και οι δύο αθλητές θα προπονηθούν σκληρά για να ανακτήσουν το στέμμα.

Τελευταία Νέα