Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Το Open Country ATIII κερδίζει ιαπωνικό βραβείο

30 Ιουνίου 2023

Το Βραβείο Προϊόντων Nikkan Jidosha Shimbun (日刊自動車新聞), το οποίο θεσπίστηκε το 1987, αναγνωρίζει προϊόντα που έχουν συμβάλει στη βιομηχανία αυτοκινήτων. Φέτος σηματοδοτεί την 36η φορά που απονέμονται τα βραβεία. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που ανακοινώθηκαν και κυκλοφόρησαν μεταξύ Απριλίου 2022 και Ιουνίου 2023 είναι επιλέξιμα για εξέταση. Επιπλέον, κατά τη διαδικασία επιλογής λαμβάνονται υπόψη ο όγκος πωλήσεων, οι ιδέες ανάπτυξης, η επικαιρότητα, η συμβολή στον κλάδο και οι κοινωνικές συνθήκες. Επιπλέον, η επιτροπή επιλογής αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των ερευνών που έλαβε από τους εμπόρους λιανικής πώλησης ανταλλακτικών αυτοκινήτων και τα καταστήματα συντήρησης για να παράσχει μια ολοκληρωμένη και αντικειμενική αξιολόγηση των ανταλλακτικών.


Το Open Country ATIII, το οποίο κέρδισε φέτος το βραβείο της κατηγορίας ελαστικών, είναι ένα προϊόν Παντός Εδάφους που υποστηρίζει τη συγκροτημένη οδήγηση σε διάφορες καιρικές και οδικές συνθήκες. Από την κυκλοφορία του στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, την πατρίδα των SUV, έχει λάβει ισχυρή υποστήριξη και κατόπιν του λανσαρίσματός του στην Ιαπωνία το 2022, το ελαστικό εισήχθη φέτος στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ο ισχυρός σχεδιασμός μοτίβου με μεγάλα μπλοκ τοποθετημένα στο πέλμα εξασφαλίζει σταθερότητα και άνεση στους δρόμους και προσφέρει σταθερή οδήγηση σε ανώμαλο οδόστρωμα, όπως σε περιοχές κατασκήνωσης και δασικούς δρόμους. Επιπλέον, πληροί τις απαιτήσεις του σήματος των τριών βουνοκορφών με νιφάδα χιονιού (3PMSF) που εγγυάται την απόδοση το χειμώνα, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από την εποχή. Ο υψηλός βαθμός ενδιαφέροντος για τα προϊόντα για όλες τις εποχές του χρόνου και για όλα τα εδάφη, τα οποία στοχεύουν στην επίτευξη τόσο σχεδιαστικών όσο και επιδόσεων για τον καταναλωτή, οδήγησε στην υψηλή αξιολόγησή του.

 

Τελευταία Νέα