Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Τire λανσάρει το Open Country ATIII

27 Ιουνίου 2023

Το Open Country ATIII για όλα τα εδάφη και όλες τις εποχές του χρόνου κυκλοφόρησε στην Ευρώπη. Όλα τα μεγέθη του νέου ελαστικού παντός εδάφους για SUV και 4x4 είναι εξοπλισμένα με το σήμα των τριών βουνοκορφών με νιφάδα χιονιού (3PMSF), προσφέροντας πρόσθετη ευελιξία με δυνατότητες για όλο το χρόνο.

Το Open Country ATIII αναπτύχθηκε ως ανταπόκριση στην τεράστια ζήτηση της αγοράς για ένα ελαστικό για όλες τις εποχές του χρόνου και παντός εδάφους. Έχοντας τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει μια πληθώρα οδοστρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των εκτός δρόμου και παντός καιρού συνθηκών, το νέο ελαστικό προσφέρει απόλυτη κινητικότητα για τους οδηγούς 4x4 και SUV.

Εκτός από την εξαιρετική πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες, το ελαστικό έχει κατασκευαστεί για να διαρκεί με εξαιρετική αντοχή με μεγάλη διάρκεια ζωής του πέλματος. Το ελαστικό έχει επίσης αναπτυχθεί για να ελαχιστοποιεί το επίπεδο του παραγόμενου θορύβου, προσφέροντας στους οδηγούς μια ιδιαίτερα ομαλή και αθόρυβη οδήγηση σε μερικές από τις πιο απαιτητικές επιφάνειες.

Το Open Country A/T III διατίθεται σε μια σειρά από δημοφιλείς εξοπλισμούς 4x4, συμπεριλαμβανομένων των Land Rover και Toyota Land Cruiser, καθώς και SUV από Audi Q7 έως Volvo XC90.

 

   
Το Open Country ATIII είναι το πιο πρόσφατο μέλος της σειράς Open Country των προϊόντων SUV και 4x4 της σειράς ελαστικών Toyo Tire για εκτεταμένη κινητικότητα.

 

Τελευταία Νέα