Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Νέο Audi RS e-tron GT του Ken Block με ελαστικά Toyo Tire

11 Μαρτίου 2022

Ο Αμερικανός οδηγός ράλι και rallycross, Ken Block, και δημιουργός της σειράς Gymkhana Series, έλαβε ένα νέο αυτοκίνητο σε συνεργασία με την Audi: το Audi RS e-tron GT. Για αυτό το όχημα, επέλεξε τα ελαστικά Celsius της Toyo Tire ως αξιόπιστο ελαστικό για κάθε εποχή.

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας του βιντεοσκοπημένης σειράς, ο Ken Block παρουσιάζει το τελευταίο του αυτοκίνητο, το Audi RS e-tron GT. Εξοπλισμένο με προσαρμοσμένες λευκές ματ ζάντες Rotiform με αλουμινένια επίστρωση και ένα κουτί οροφής με αποκλειστική επιγραφή Hoonigan, ο Ken Block είναι τέλεια εξοπλισμένος για το επόμενο ταξίδι snowboarding στην πατρίδα του στα βουνά. Με 440 kW και 598 ίππους και τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.

.


Για τη δοκιμαστική οδήγηση στην πίστα, το Audi ήταν εξοπλισμένο με ελαστικά Proxes Sport της Toyo Tire. Για να έχει πάντα την καλύτερη πρόσφυση στο μεταβαλλόμενο ορεινό κλίμα, ο Ken Block επέλεξε, ως αξιόπιστο ελαστικό παντός καιρού, το Celsius της Toyo Tire για καθημερινή χρήση με μοντέρνο σχεδιασμό και χαμηλή διατομή. Τέλεια εξοπλισμένο για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Η Audi e-tron είναι μια σειρά αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Το 2021, ο Ken Block υπέγραψε συμφωνία με την Audi, η οποία θα του παρέχει επίσης το Audi S1 e-tron quattro Hoonitron που είναι ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο που κατασκευάζεται αποκλειστικά για αυτόν στη Γερμανία.
Ο Block εξομολογείται ότι, όταν ήταν παιδί, η Audi τον ενέπνευσε να ασχοληθεί περισσότερο με τους αγώνες και η σειρά Quattro ήταν ένας από τους κύριους λόγους που άρχισε να αναπτύσσει ενδιαφέρον για τους αγώνες ράλι. Ακριβώς όπως η Audi, η Toyo Tire συνοδεύει τον Ken Block για πολλά χρόνια και είναι η προτιμώμενη επιλογή του όταν πρόκειται για ελαστικά.

Θα ακολουθήσουν και άλλα επεισόδια της σειράς για το Audi RS e-tron GT στο κανάλι του στο YouTube channel.

@kbock43 @thehoonigans @audiofficial
#toyotires #teamtoyo #celsiussport #proxes

Τελευταία Νέα