Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Miura νικητής του Baja Greece της FIA

27 Μαΐου 2024

Τα ελαστικά Open Country νικούν και πάλι.

Ο Akira Miura, με το Toyota Hilux του, εξοπλισμένο με ελαστικά Open Country, κατέλαβε την πρώτη θέση στο Baja Greece 2024 της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτων (FIA).

Ο Akira Miura, οδήγησε στη νίκη στην κατηγορία Ultimate (FIA T1) το Toyota Land Cruiser που είχε προετοιμάσει η Overdrive εξοπλισμένο με τα ελαστικά των προδιαγραφών αγώνα Open Country M/T R. Σημειώνεται ότι ο Miura συμμετείχε ως δοκιμαστής της Toyo Tire για την περαιτέρω ανάπτυξη του προϊόντος Open Country. Χάρη στην ανταγωνιστική του φύση, όμως, διεκδίκησε και πήρε με επιτυχία τη νίκη.  


Το Baja Greece της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτων (FIA) είναι ο δεύτερος γύρος του Παγκόσμιου Κυπέλλου Bajas της FIA. Ο Miura δεν θα συμμετάσχει και στους οκτώ γύρους, καθώς αγωνίζεται για να υποστηρίξει την ανάπτυξη των ελαστικών Open Country. Θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να κερδίσει την κατηγορία στον 6ο γύρο, το Διεθνές Baja του Κατάρ που ξεκινά στις 2 Νοεμβρίου.

Όλα όσα μαθαίνουμε από τις δοκιμές σε ακραίες συνθήκες, συμβάλλουν στη διαδικασία ανάπτυξης ελαστικών όπως το Open Country ATIII, τη ναυαρχίδα των ελαστικών παντός καιρού της Toyo Tire.

 

Τελευταία Νέα