Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Menzies νικά: Baja 1000 και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ερήμου 2023

21 Νοεμβρίου 2023

Ο πρόεδρος της Toyo Tire Holdings της Ευρώπης, Kenta Kuribayashi, ανακοινώνει ότι ο Bryce Menzies με συνοδηγό τον Andy McMillin και τον Tavo Vildósola είναι οι συνολικοί νικητές τόσο της 56ης έκδοσης του SCORE Baja 1000 όσο και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ερήμου 2023 με το φορτηγό τρόπαιο που είναι εξοπλισμένο με ελαστικά Toyo.

Ein Bild, das draußen, Reifen, Landfahrzeug, Fahrzeug enthält.

Automatisch generierte Beschreibung

Αυτή η νίκη-ορόσημο είναι στην εντυπωσιακή αγωνιστική καριέρα του Menzies η πρώτη νίκη του στο Baja 1000 , υπογραμμίζοντας μια δυνατή χρονιά που τον είδε να τερματίζει με τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες. Ο Menzies #7 Red Bull / Toyo Tires / KMC Wheels AWD Mason Motorsports Trophy Truck ξεκίνησε το Baja 1000 από την πρώτη θέση, επικεφαλής μιας ομάδας 30 συμμετεχόντων στην κορυφαία κατηγορία Trophy Truck. 22 ώρες, 35 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα αργότερα, και 1310,94 μίλια (2109,75Km) μετά, το #7 trophy truck διέσχισε τη γραμμή στην Ensenada της Καλιφόρνιας εξακολουθώντας να βρίσκεται στην πρώτη θέση. Η ομάδα βασίστηκε στα ελαστικά Toyo Open Country M/T-R για να φτάσει στη γραμμή τερματισμού στην P1.

Εκτός από τη νίκη, πολλά άλλα αξιοσημείωτα αποτελέσματα περιλαμβάνουν;

  • Ο Christopher Polvoorde, με συνοδηγούς τους Ray Griffith και Mike Walser, κατέλαβε την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη της κατηγορίας Trophy Truck.
  • Ο Gustavo Vildósola Sr. κατέκτησε και πάλι την πρώτη θέση καθιστώντας τον αήττητο για τη σεζόν και συνολικό πρωταθλητή της σεζόν στην κατηγορία SCORE Trophy Truck Legends.
  • Ο Jason McNeil κατέκτησε τον συνολικό τίτλο στην κατηγορία Trophy Truck Spec.
  • Η ομάδα Block House Racing κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία SCORE Pro Stock UTV με ένα Can-Am Maverick R, στο σχεδιασμό του οποίου συμμετείχε ο αείμνηστος Ken Block. Η κόρη, Lia Block, η σύζυγος Lucy Block και ο Rodrigo Ampudia οδήγησαν το μοναδικό όχημα στη νίκη. 

Για να μάθετε περισσότερα για τη σειρά ελαστικών Open Country για ελαφρά φορτηγά και SUV, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: Open Country (toyotires.eu).

Τελευταία Νέα