Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Πανιαπωνικός αγώνας BMX με την υποστήριξη της Toyo Tire

27 Ιουνίου 2023

Η Toyo Τire θα είναι ο κορυφαίος χορηγός της 40ης διοργάνωσης του Πανιαπωνικού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας BMX Racing. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Οϊζούμι Ριοκούτσι, στο νομό Οσάκα, από το Σάββατο 1 Ιουλίου έως την Κυριακή 2 Ιουλίου.
 
Το BMX, συντομογραφία του Bicycle Motocross, είναι ένας αγώνας ποδηλάτου που λέγεται ότι ξεκίνησε όταν τα παιδιά μιμήθηκαν τους αγώνες μοτοσικλετών motocross με ποδήλατα. Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε έναν "αγώνα" όπου οι αθλητές τρέχουν με ταχύτητα σε μια ανώμαλη διαδρομή, παλεύοντας για να τερματίσουν πρώτοι, και σε μια "freestyle" πρόκληση όπου οι αναβάτες επιδεικνύουν τις ικανότητές τους εντός ενός χρονικού ορίου, που κρίνεται με βάση την πρωτοτυπία και τη δυσκολία.

Οι αγώνες BMX είναι πλέον επίσημο ολυμπιακό άθλημα, αφού υιοθετήθηκαν μετά την εισαγωγή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008. Το Freestyle στοιχείο προστέθηκε για τους αγώνες του Τόκιο το 2021 και μετά την επιτυχή εισαγωγή του, έχει υιοθετηθεί στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και τα δύο αγωνίσματα θα διεξαχθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024. Ως αποτέλεσμα, η αναγνώριση και ο ενθουσιασμός για τους αγώνες BMX αυξάνεται σε όλο τον κόσμο.

Η Toyo Τire ξεκίνησε να χορηγεί αυτό το τουρνουά το 2018, και έγινε ο κορυφαίος χορηγός το 2019. Έκτοτε παραμένει ο κορυφαίος χορηγός. Το τουρνουά του 2023 έχει αριθμό ρεκόρ συμμετοχών, με αναβάτες από όλη τη χώρα να αγωνίζονται για τον τίτλο του Ιάπωνα πρωταθλητή. Τρεις αθλητές από την πρώτη επαγγελματική ομάδα BMX της Ιαπωνίας "Gan Trigger", ομάδα που χρηματοδοτείται από την Toyo Tire, θα συμμετάσχουν σε αυτό το τουρνουά.

Όπως και το 2022, η Toyo Τire θα δημιουργήσει έναν χώρο βιωματικής εμπειρίας BMX στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά, ώστε οι επισκέπτες, ακόμη και όσοι δεν έχουν ξαναδεί BMX, να μπορούν να συμμετάσχουν στη διασκέδαση και τη συγκίνηση του BMX.

Τελευταία Νέα