Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η TOYO TIRE ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΚΑΡ

29 Ιουνίου 2021

Η Toyo Tire θα εξοπλίσει την ομάδα Land Cruiser Toyota Auto Body με ελαστικά Toyo Open Country M / T-R - την κορυφαία μάρκα 4x4, προσαρμοσμένη για σοβαρούς αγώνες εκτός δρόμου. Η Toyo Tire θα υποστηρίξει την ομάδα Land Cruiser Toyota Auto Body στο Ράλι Dakar 2022 και 2023.

   

Το ράλι Ντακάρ είναι ένα ράλι αντοχής εκτός δρόμου που διοργανώνεται από το 1979. Αρχικά είχε διεξαχθεί σε μια διαδρομή από το Παρίσι προς το Ντακάρ στη Σενεγάλη. Στη διαδικασία αυτή, οι οδηγοί διέσχισαν την έρημο της Σαχάρας στην αφρικανική ήπειρο. Γι' αυτό ο αγώνας ήταν γνωστός ως Ράλι Παρί-Ντακάρ. Σήμερα, ο αγώνας πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στη Σαουδική Αραβία. Το Ράλι Ντακάρ εξακολουθεί να ενθουσιάζει τους οδηγούς και τους οπαδούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού ως ένα από τα πιο δύσκολα αγωνιστικά γεγονότα στον κόσμο. Στο επερχόμενο Ράλι Ντακάρ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2022, οι συμμετέχουσες ομάδες θα καλύψουν συνολική απόσταση περίπου 8.000 χλμ. μέσα στις δύο εβδομάδες που διαρκεί ο αγώνας.

Η ομάδα Land Cruiser Toyota Auto Body είναι μια επαγγελματική ομάδα ράλι που ιδρύθηκε από την Toyota Auto Body, μέλος του Ομίλου Toyota, για να συμμετάσχει στο Ράλι Ντακάρ. Η ομάδα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον αγώνα το 2005, αντικαθιστώντας τον προκάτοχό του, Toyota Team Araco. Στο Ράλι Ντακάρ του 2021, που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η ομάδα σημείωσε την 8η συνεχόμενη νίκη της στην κατηγορία παραγωγής.

Η Toyo Tire έχει εξοπλίσει πολλές ομάδες και οδηγούς που έχουν αγωνιστεί σε σκληρούς αγώνες εκτός δρόμου σε όλο τον κόσμο με τα επώνυμα ελαστικά της, συμβάλλοντας στις νίκες τους. Στο Ράλι Ντακάρ του 2022, η Toyo Tire θα τους υποστηρίξει με το ελαστικό Open Country M / T-R. Το ελαστικό αυτό αναπτύχθηκε ειδικά για το ράλι του Ντακάρ αντλώντας από την εμπειρία της Ομάδας Land Cruiser Toyota Auto Body που αγωνίζεται εκτός δρόμου σε ερήμους και άλλα επικίνδυνα εδάφη και βασιζόμενη στην τεχνογνωσία της Toyo Tire. Ο στόχος είναι να βοηθήσει την ομάδα να αυξήσει τις οκτώ συνεχόμενες νίκες της σε εννέα στην κατηγορία παραγωγής.

Στο τρέχον εξαμηνιαίο επιχειρηματικό της σχέδιο του 2021 που ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η Toyo Tire ανακοίνωσε σχέδια για την ενίσχυση της ανάπτυξης προϊόντων που διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό και λειτουργικότητα, συμπεριλαμβανομένης της σειράς ελαστικών Open Country. Η Toyo Tire ενσωματώνει στη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων τα διδάγματα που αποκόμισε έτσι, ώστε να προσφέρει προϊόντα υψηλότερης απόδοσης και υψηλής ποιότητας που απευθύνονται στους γενικούς καταναλωτές.
 

■ Λίγα Λόγια για την Ομάδα Land Cruiser Toyota Auto Body

Η ομάδα του ράλι που συγκροτήθηκε από την Toyota Auto Body αγωνίζεται στο Ράλι Ντακάρ με το ειδικά σχεδιασμένο και παραγόμενο Toyota Land Cruiser. Ο διευθυντής, ο προπονητής και οι οδηγοί της ομάδας είναι όλοι υπάλληλοι της εταιρείας. Η ομάδα ήταν παλαιότερα γνωστή ως Toyota Team Araco και συμμετείχε για πρώτη φορά στο ράλι "Παρί-Ντακάρ" το 1995 με την Toyota Land Cruiser της σειράς 80. Από τότε, η ομάδα Land Cruiser Toyota Auto Body έχει κερδίσει συστηματικά σε αυτόν τον παγκοσμίου φήμης αγώνα εκτός δρόμου στην κατηγορία παραγωγής T2 και διεκδίκησε τη νίκη της όγδοης κατηγορίας στο Ράλι Ντακάρ του 2021.

■ Λίγα λόγια για τη συμφωνία

Τα οχήματα που υποστηρίζονται  2022: Land Cruiser 200
2023: Land Cruiser 300
Λεπτομέρειες Ανάπτυξη και εξοπλισμό με ελαστικά OPEN COUNTRY M/T-R 

■ Σειρά ελαστικών OPEN COUNTRY 

Η σειρά ελαστικών OPEN COUNTRY αποτελούν το κορυφαίο προϊόν της Toyo Tire και έχει σχεδιαστεί για την αγορά SUV. Η Toyo Tire βοήθησε τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με το OPEN COUNTRY να επιτύχουν πολυάριθμα εξαιρετικά αποτελέσματα σε διεθνείς αγώνες, βελτιώνοντας την ανθεκτικότητα και την αντίσταση σε εξωτερικές ζημιές για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη κινητικότητα. Η εξαιρετική απόδοση και ο επιθετικός σχεδιασμός πέλματος εκτιμώνται ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, όπου τα μεγάλα SUV είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Η σειρά ελαστικών OPEN COUNTRY συμπεριλαμβάνει και ελαστικά με λευκά γράμματα, τα οποία είναι πολύ δημοφιλή στους καταναλωτές εκείνους της Ιαπωνίας οι οποίοι απολαμβάνουν τις εκδρομές και θέλουν να μένουν πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις. 

www.toyotires.eu