Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Βραβείο στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο

19 Φεβρουαρίου 2024

Στις 15 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Takashi Shimizu τιμήθηκε με το "Χρυσό Αριστείο Αξίας" από την Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Σερβίας.
 
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος Aleksandar Vučić απένειμε το Μετάλλιο Αξίας και το Πιστοποιητικό Παρασημοφόρησης σε αναγνώριση της «σημαντικής συμβολής και των επιτευγμάτων τους στη Δημοκρατία της Σερβίας στον τομέα της οικονομικής ανάπτυξης και των αποτελεσμάτων που προκύπτουν από αυτά».

 

 

 

 

 

 

 

Βιογραφία: Takashi Shimizu, Εκτελεστικός Διευθυντής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Ημερομηνία γέννησης

2 Απριλίου 1961, Νομαρχία Κιότο

Βιογραφία

Απρίλιος 1985, Εντάχθηκε στην Toyo Tire

Απρίλιος 2010, Πρόεδρος, Toyo Tire Holdings of Americas Inc.

Ιανουάριος 2013, Διευθυντής του τμήματος σχεδιασμού ελαστικών της Toyo Tire

Μάρτιος 2014, Εκτελεστικό Στέλεχος της Εταιρείας, Γενικός Διευθυντής Σχεδιασμού Ελαστικών, Διεύθυνση Επιχειρήσεων Ελαστικών

Ιούλιος 2015, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Γενικός Διευθυντής Σχεδιασμού Ελαστικών, Διεύθυνση Επιχειρήσεων Ελαστικών

Νοέμβριος 2015, Εκτελεστικός Διευθυντής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας

Άλλες θέσεις

2018, πρόεδρος της Ένωσης Ελαστικών Αυτοκινήτων της Ιαπωνίας, Πρόεδρος του Συμβουλίου Εμπορίου για την Εμπορική Διακίνηση Ελαστικών

2020, Πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχανίας Ελαστικών της Οσάκα

2022, Πρόεδρος της Ένωσης Κατασκευαστών Ελαστικών Ιαπωνίας

Τιμητική διάκριση

2023, Έλαβε Μετάλλιο με Μπλε Κορδέλα

Ιστορικό 

Το 2019, η Toyo Tire Co.Ltd. αποφάσισε να δημιουργήσει την πρώτη της ευρωπαϊκή βάση παραγωγής στη Δημοκρατία της Σερβίας και το 2020 ξεκίνησε την κατασκευή ενός εργοστασίου παραγωγής ελαστικών σε ένα τεράστιο τεμάχιο γης στην πόλη Ίντζα.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού, η τελετή θεμελίωσης πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως μεταξύ Σερβίας και Ιαπωνίας, αλλά ο Πρόεδρος Aleksandar Vučić ήταν παρών στο εργοτάξιο, για να σηματοδοτήσει τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μόλις το εργοστάσιο άρχισε να λειτουργεί. Το μήνυμα από εκείνη τη στιγμή ήταν ότι σχεδιάζουμε να χτίσουμε τα θεμέλια μιας νέας βιομηχανίας.

Το 2022, το κτίριο ολοκληρώθηκε και η λειτουργία του ξεκίνησε τον Ιούλιο, ενώ η επίσημη τελετή εγκαινίων πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο. Κατά την τελετή, ο πρόεδρος Shimizu δήλωσε: «Είμαι βέβαιος ότι μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε και να λειτουργήσουμε το νέο εργοστάσιο σε αυτή τη θέση χάρη στο εξαιρετικό πάθος των κυβερνητικών αξιωματούχων για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Εκτός από την ταχεία προμήθεια ιδιαίτερα ελκυστικών προϊόντων και την προώθηση της εγχώριας παραγωγής για ντόπια κατανάλωση στην ευρωπαϊκή περιοχή, λειτουργούμε πλήρως ως στρατηγική βάση εφοδιασμού για την κύρια αμερικανική αγορά και έχουμε υψηλή αξία ύπαρξης».
 
Ο πρόεδρος Aleksandar Vučić, ο οποίος ήταν παρών, δήλωσε: «Η σημερινή ημέρα είναι μια ξεχωριστή ημέρα όπου ένα όνειρο που κρατούσα επί πέντε χρόνια με τους Ιάπωνες φίλους μου έγινε πραγματικότητα. Είμαι βέβαιος ότι τα καλύτερα ελαστικά που κατασκευάζονται στη Σερβία θα προέρχονται από εδώ. Ελπίζουμε ότι θα αποσταλούν στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Αμερικής και των αγορών της Δυτικής Ευρώπης. ``Αυτό το εργοστάσιο είναι η μόνη επένδυση της Toyo Tire σε πράσινο επίπεδο στην Ευρώπη και η ποιότητα και ο εξοπλισμός του είναι από τα καλύτερα στον κόσμο». Ο Πρόεδρος συνεχάρη την επένδυση της Toyo Tire στο μήνυμά του λέγοντας: «Είναι χαρά και υπερηφάνεια μας που τα επίπεδα μισθών των πολιτών μας αυξάνονται».


Το σερβικό εργοστάσιο είναι ένα έξυπνο εργοστάσιο που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την οπτικοποίηση των διαδικασιών και την επίτευξη βέλτιστης διαχείρισης, συνδέοντας εξοπλισμό υψηλής παραγωγικότητας με υψηλή ακρίβεια. Το εργοστάσιο παράγει υψηλής απόδοσης, ανταγωνιστικά ελαστικά, ανταποκρινόμενο στις γνώσεις της αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της στροφής προς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
 
Δίπλα στο κτίριο του εργοστασίου, έχει κατασκευαστεί μια αγωνιστική πίστα δοκιμών με απόσταση ευθείας γραμμής 720μ. και γύρο 1.690μ., επιτρέποντας ταχείες αξιολογήσεις σύμφωνα με τους νομικούς κανονισμούς που υποστηρίζουν την έγκαιρη κυκλοφορία ελκυστικών προϊόντων στην αγορά. Στην τοποθεσία έχει εγκατασταθεί ένα από τα μεγαλύτερα συστήματα παραγωγής ηλιακής ενέργειας στη χώρα με δυναμικότητα παραγωγής ενέργειας 8,4Mw, το οποίο θα συμβάλει επίσης στη μείωση των εκπομπών CO2. Παράλληλα με την προώθηση της εγχώριας παραγωγής για ντόπια κατανάλωση στην Ευρώπη, η νέα εγκατάσταση θα προμηθεύει επίσης τη Βόρεια Αμερική, ως σημαντικό στόχο.
 

Τον Νοέμβριο του 2023, η Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, η ευρωπαϊκή έδρα της Toyo Tire, συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο του Νόβι Σαντ (Πρόεδρος: Dejan Madic) με σκοπό την έρευνα και ανάπτυξη βιώσιμων πρώτων υλών, συνάπτοντας συμφωνία συνεργασίας μεταξύ βιομηχανίας και ακαδημαϊκών φορέων. Στο μέλλον, θα επιδιώξουμε από κοινού ερευνητικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη βιώσιμων υλικών σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Τελευταία Νέα