Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Παγκόσμιο Κύπελλο UCI Cyclo-cross: Gavere και Zonhoven

10 Ιανουαρίου 2023

Ο 11ος γύρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου UCI Cyclo-cross έφτασε στο Gavere του Βελγίου τη Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022. Η Toyo Tires είναι ο κύριος συνεργάτης αυτού του πρωταθλήματος ποδηλασίας εκτός δρόμου, το οποίο μεταδίδεται σε όλη την Ευρώπη από το TV2 Sport, το Eurosport και το Rai Sport+. Το Παγκόσμιο Κύπελλο UCI ξεκίνησε στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο και μετά από αρκετούς γύρους σε Αμερική και Ευρώπη έφτασε στο Gavere που για πρώτη φορά φιλοξενεί γύρο.

Η Toyo Tire είναι ο κύριος συνεργάτης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Cyclo-cross της UCI εδώ και δύο χρόνια, έχοντας συνεργαστεί προηγουμένως με τους αγώνες Cyclo-cross στο Βέλγιο και την Ολλανδία.

Στον αγώνα της κορυφαίας κατηγορίας των ανδρών στο Gaverre, ο Mathieu van der Poel πήρε τη νίκη με τον Wout van Aert να ακολουθεί στη δεύτερη θέση και τον παγκόσμιο πρωταθλητή Tom Pidcock να αναδεικνύεται στο βάθρο των νικητών.

Στην κορυφαία κατηγορία των Γυναικών, η Shirin van Anrooij και η Puck Pieterse έδωσαν μια συναρπαστική μονομαχία για την πρώτη θέση, με την τιμητική νίκη να πηγαίνει στην van Anrooij. Η Pieterse πήρε την τρίτη θέση στο βάθρο, αφού η βλάβη στον εξοπλισμό επέτρεψε στη Lucinda Brand να πάρει τη δεύτερη θέση.

Στις 8 Ιανουαρίου, η περιοδεία έφτασε στο Zonhoven στο ανατολικό Βέλγιο. Ο 12ος γύρος του Παγκόσμιου Κυπέλλου Cyclo-cross της UCI κατακτήθηκε επίσης από τη Shirin van Anrooj στην κορυφαία κατηγορία των γυναικών, ενώ ο Wout van Aert πήγε ένα βήμα μπροστά από την τελευταία του εξόρμηση κατακτώντας την πρώτη θέση στο Zonhoven.

Η Toyo Tire συνεχίζει ως κύριος συνεργάτης με αγώνες στο Benidorm, το Besançon και το Hoogerheide να εκκρεμούν. Ο πρωταθλητής 2022/2023 θα στεφθεί μετά τον τελευταίο αγώνα στο Hoogerheide, στην Ολλανδία στις 5 Φεβρουαρίου.

Τελευταία Νέα