Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2021

2 Μαρτίου 2021

600 αθλητές από την Ευρώπη συναγωνίζονται για την πρώτη θέση με απίστευτη αθλητική φιλοδοξία και θέληση να κερδίσουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που πραγματοποιείται από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου στην περιοχή Τόρουν της Πολωνίας. Φέτος, ο ιαπωνικός κατασκευαστής ελαστικών, Toyo Tire, υποστηρίζει και πάλι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Η συνεργασία μεταξύ Toyo Tire και του Ευρωπαϊκού Στίβου έχει ήδη αρχίσει από το 2018.

Βερολίνο 2018, Γλασκώβη 2019, Παρίσι 2020: Το 2021, η Toyo Tire είναι ισχυρός συνεργάτης των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Κλειστού Στίβου για τέταρτη χρονιά.

«Η σαφής επικέντρωση στην απόδοση και η άνευ όρων θέληση για υψηλές επιδόσεις ισχύει, όχι μόνο για τους συμμετέχοντες αθλητές, αλλά και για την Toyo Tire και για όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου», εξηγεί ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της Toyo Tire Ευρώπης, κος Mike Rignall. 
Αυτά το κοινά χαρακτηριστικά είναι και ο λόγος που ο κατασκευαστής συνδέεται στενά με μεγάλα αθλητικά γεγονότα.  
Φέτος δεν επιτρέπεται να παρευρεθούν θεατές στα αθλήματα. Ωστόσο, όλο και περισσότεροι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους αγώνες, καθώς το 36ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου θα αναμεταδίδεται ζωντανά τηλεοπτικά σε όλη την Ευρώπη.

Τελευταία Νέα