Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Πρωτάθλημα FIA Baja Challenge για την Toyo Tire

15 Μαΐου 2024

Ο Akira Miura θα συμμετάσχει σε δύο αγώνες FIA Bajas στην κορυφαία κατηγορία T1+.

Η Toyo Tire θα συμμετάσχει στο Baja Ελλάδας, στον 2ο γύρο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Bajas της FIA και στον 6ο γύρο, του Qatar International Baja. Ο Akira Miura, πρεσβευτής της Toyo Tire για τα ελαστικά Open Country, θα οδηγήσει ένα Toyota Hilux, προετοιμασμένο από την Overdrive racing στο ελληνικό Baja που θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 25 Μαΐου. Θα οδηγήσει το ίδιο αυτοκίνητο και πάλι στο Qatar International Baja που θα διεξαχθεί από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου.

 
(Akira Miura, πρεσβευτής της σειράς Open Country)                                       (Toyota Hilux κατασκευασμένο από την Overdrive Racing)

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Bajas της FIA είναι μια σειρά ράλι εκτός δρόμου που διεξάγεται σε οκτώ γύρους από τον Φεβρουάριο έως τον Νοέμβριο, στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Αυτή η σειρά προσφέρει στους οδηγούς την ευκαιρία να βελτιώσουν τις τεχνικές τους και να αποκτήσουν την εμπειρία που απαιτείται για τα ράλι εκτός δρόμου. Πολλοί από τους οδηγούς που έχουν συμμετάσχει στους πιο δύσκολους αγώνες του κόσμου, όπως το Ράλι Ντακάρ, έχουν κερδίσει τα αγωνιστικά τους γαλόνια σε αυτή τη σειρά.

Σε συνεργασία με την Overdrive Racing, μια ομάδα που δικαίως υπερηφανεύεται για τις πολυάριθμες επιτυχίες της στο Ράλι Ντακάρ , η Toyo Tire θα συμμετάσχει στον 2ο γύρο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Baja της FIA, Baja Ελλάδας, και στον 6ο γύρο του Qatar International Baja. Η ομάδα θα συμμετάσχει στην κορυφαία, «Ultimate», κατηγορία, επίσημα αναγνωρισμένη ως T1+. Στο τιμόνι του Toyota Hilux, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ειδικά ρυθμισμένα ελαστικά Open Country M/TR, θα βρίσκεται ο Miura.

Τα δεδομένα που θα προκύψουν θα χρησιμοποιηθούν για την περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων σε ανώμαλο δρόμο και της αντοχής σε ζημιές και θα ενημερώσουν τη διαδικασία ανάπτυξης των ελαστικών για το Ράλι Ντακάρ.
Στο πλαίσιο του μεσοπρόθεσμου σχεδίου διαχείρισης «Medium Plan '21», ο όμιλος Toyo Tire ενισχύει την ανάπτυξη προϊόντων με μοναδικό σχεδιασμό και λειτουργικότητα, συμπεριλαμβανομένης της σειράς ελαστικών Open Country. Συνεχίζουμε να αξιοποιούμε τη γνώση που αποκτούμε μέσω των αγώνων στην ανάπτυξη προϊόντων για να παρέχουμε υψηλότερες επιδόσεις, υψηλότερη ποιότητα και πιο ελκυστικά προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο.


■Akira Miura
Οδηγός ράλι που ανήκει στην ομάδα Land Cruiser Toyota Auto Body (TLC). Το 2005 εντάχθηκε ως εργαζόμενος στην Toyota Auto Body Co., Ltd., η οποία διαχειρίζεται την TLC. Την επόμενη χρονιά, έγινε συνοδηγός αφού έκανε αίτηση για τη θέση μέσω μιας εσωτερικής διαδικασίας πρόσληψης και συμμετείχε για πρώτη φορά στο Ράλι Ντακάρ. Προάχθηκε σε οδηγό στον αγώνα του 2016 και κατέκτησε τη νίκη στην κατηγορία του τέσσερις φορές στο Ράλι Ντακάρ 2018, 2021, 2022 και 2024. Η εκτεταμένη εμπειρία του και οι γνώσεις του σε ράλι εκτός δρόμου έχουν επαινεθεί, ενώ δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως η συμμετοχή του στην ανάπτυξη των σειρών Toyota Land Cruiser 300 και 250. Ο Miura διορίστηκε ως πρεσβευτής της σειράς ελαστικών Open Country από τον Μάρτιο του 2023.

■Σειρά Ελαστικών Open Country 
Το ελαστικό Open Country είναι η σεριά 4x4 και off-road που προορίζεται για SUV. Η Toyo Tire έχει επιτύχει πολλά εξαιρετικά αποτελέσματα σε διεθνείς αγώνες με οχήματα εξοπλισμένα με ελαστικά Open Country και έχει αναβαθμίσει σε υψηλό επίπεδο την ανθεκτικότητα και την αντοχή σε ζημιές, ειδικά στη Βόρεια Αμερική, όπου τα μεγάλα SUV είναι μακράν το πιο δημοφιλές όχημα. Οι υψηλές επιδόσεις των ελαστικών και τα δυναμικά σχέδια των μοτίβων έχουν επαινεθεί ιδιαίτερα. Στην Ιαπωνία προσφέρονται προϊόντα, τα οποία εμφανίζουν το όνομα του προϊόντος και το λογότυπο της επωνυμίας στο πλάι του ελαστικού με τρισδιάστατα λευκά γράμματα.
Κάντε κλικ εδώ για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το προϊόν.
www.toyotires.eu/open-country

 

Τελευταία Νέα