Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Στόχος η νίκη στην κατηγορία στο 24ωρο Nürburgring

16 Μαΐου 2023

Η Toyo Tire Holdings της Ευρώπης GmbH, (Πρόεδρος: Kenta Kuribayashi), ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει με ομάδα στην κατηγορία SP10 του 24ώρου αγώνα ADAC Total Energies  Nürburgring. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, 18-21 Μαΐου.


Η ομάδα, που διευθύνεται από τους ειδικούς του Nürburgring Ring Racing, αποτελείται από δύο Toyota GR Supra GT4, που αγωνίζονται στην κατηγορία SP10. Μια ομάδα άνω των 25 ατόμων από την Ring Racing υποστηρίζεται από το προσωπικό της Toyo Τire από την Ιαπωνία. Η κατασκευάστρια εταιρεία ελαστικών θα φέρει πάνω από 500 ελαστικά για βρεγμένο και ολισθηρό οδόστρωμα, ώστε η ομάδα να μπορέσει να ολοκληρώσει με επιτυχία τον 24ωρο μαραθώνιο αγώνα. Το ελαστικό Proxes για ολισθηρό οδόστρωμα έχει αναπτυχθεί ειδικά για να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες του Nordschleife.

Η ομάδα Toyo Τire συμμετείχε με την ομάδα Ring Racing και στον περσινό 24ωρο αγώνα του Nürburgring, ολοκληρώνοντάς τον με επιτυχία και τερματίζοντας στην P5 και P6 στην κατηγορία. Αρχικά και τα δύο αυτοκίνητα σημείωσαν γρήγορους και σταθερούς χρόνους στους γύρους, προτού τεθεί το κορυφαίο αυτοκίνητο εκτός μάχης λόγω μηχανικών προβλημάτων. Με την εμπειρία που αποκτήθηκε από τον δύσκολο περσινό αγώνα, η ομάδα φέτος έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση της κατηγορίας.

Η κατηγορία SP10 είναι για αυτοκίνητα GT4 κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές SRO που συμμετέχουν επίσης σε ευρωπαϊκούς αγώνες GT4. Πρόκειται για μια σκληρά ανταγωνιστική κατηγορία και, φέτος, θα αναμετρηθούν 16 αυτοκίνητα με μια σειρά από διαφορετικά μοντέλα, όπως Aston Martin Vantage, BMW M4 και αγωνιστικά Mercedes AMG. Φέτος, η σύνθεση των οδηγών του αυτοκινήτου #70 θα αποτελείται από τον Ιάπωνα οδηγό αγώνων αντοχής, Takayuki Kinoshita, ο οποίος ορίστηκε φέτος πρεσβευτής της μάρκας Proxes από την Toyo Τire. Μαζί του στη θέση του οδηγού θα βρίσκονται οι Γερμανοί οδηγοί Heiko Tönges, Tim Sandtler και Marc Hennerici. Το αυτοκίνητο #71 θα οδηγήσουν οι Andreas Gülden, Lance David Arnold, Michael Tischner με τον πρεσβευτή της μάρκας Toyo Tire,  Kinoshita, να παίρνει επίσης σειρά στο τιμόνι.

Η Toyo Tire χρησιμοποιεί τα δεδομένα και την εμπειρία που αποκτά μέσω της συμμετοχής της στα μηχανοκίνητα αθλήματα για να αναπτύξει τα προϊόντα της, προκειμένου να προσφέρει ελαστικά υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

Τελευταία Νέα