Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ανανέωση Συνεργασίας με την Ομοσπονδία Ευρωπαϊκού Στίβου

9 Ιανουαρίου 2024

Ο πρόεδρος της Toyo Tire Ευρώπης, Kenta Kuribayasi, ανακοίνωσε ότι ανανέωσε τη συνεργασία της με την Ομοσπονδία Ευρωπαϊκού Στίβου για άλλα τέσσερα χρόνια, από το 2024 έως το 2027.

Η Toyo Tire έγινε για πρώτη φορά Επίσημος Συνεργάτης της Ομοσποναδίας Ευρωπαϊκού Στίβου πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Βερολίνου το 2018 και αυτή η τελευταία επέκταση θα διατηρήσει τη συνεργασία τους για 10 χρόνια. Η εταιρεία θα έχει σημαντική παρουσία στα ακόλουθα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στίβου κατά τη διάρκεια της τετραετούς περιόδου που καλύπτει το συμβόλαιο. 

  • Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Ρώμη 2024 (7-12 Ιουνίου 2024)
    Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Άπελντοορν 2025 (6-9 Μαρτίου 2025)
    Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Μπέρμιγχαμ 2026 
    2027 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου 

Ως κορυφαίος Επίσημος Συνεργάτης, η Toyo Tire θα συνεχίσει να επωφελείται από τα εκτεταμένα βασικά δικαιώματα μάρκετινγκ που περιλαμβάνουν παγκόσμια αποκλειστικότητα στην κατηγορία προϊόντων, έκθεση της επωνυμίας στις διαρκώς διευρυνόμενες δραστηριότητες ψηφιακών και κοινωνικών μέσων ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Αθλητισμού, έκθεση στην πανευρωπαϊκή δωρεάν τηλεοπτική κάλυψη των παραπάνω πρωταθλημάτων από τη Eurovision, διαφήμιση LED στην περίμετρο του στίβου, πρόσθετη προβολή μέσω των καναλιών επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Αθλητισμού, έκδοση εισιτηρίων και φιλοξενία VIP.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Dobromir Karamarinov σχολείασε, «Χαίρομαι που η Toyo Tire αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Ευρωπαϊκό Στίβο ως επίσημος συνεργάτης. Είχαμε μια πολύ αρμονική σχέση μαζί τους, η οποία προσέφερε σημαντικά οφέλη και στους δύο μας. Αισθάνομαι πολύ σίγουρος ότι αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον και η σχέση μας θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να ενισχύει και τις δύο επωνυμίες».

Ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Toyo Tire Ευρώπης, Ralf Gutena, δήλωσε: "Η συνεργασία μας με την Ομοσπονδία Ευρωπαϊκού Στίβου από το 2018 είναι εξαιρετικά επιτυχημένη και έχουμε το προνόμιο να έχουμε την ευκαιρία να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αθλητές στην προσπάθειά τους για καλύτερες επιδόσεις, αντικατοπτρίζουν στενά τη δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας. Ανυπομονούμε να χτίσουμε τη συνεργασία μας καθώς θα εξελισσόμαστε μαζί στο μέλλον».

Τελευταία Νέα