Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η πρώτη μονάδα παραγωγής ελαστικών της Toyo Tire στην Ευρώπη

15 Δεκεμβρίου 2022

Ένα νέο εργοστάσιο ανοίγει επίσημα στη Δημοκρατία της Σερβίας

Χθες η Toyo Tire ανακοίνωσε τα επίσημα εγκαίνια ενός νέου εργοστασίου παραγωγής ελαστικών για επιβατικά οχήματα στον Δήμο Indjija της Δημοκρατίας της Σερβίας για τις 14 Δεκεμβρίου.

Προηγουμένως, η παραγωγή είχε ξεκινήσει εν μέρει τον Ιούλιο του 2022, καθώς το εργοστάσιο είχε τεθεί σε λειτουργία με την εγκατάσταση όλου του εξοπλισμού. Με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας της Σερβίας, Aleksandar Vučić, και πολλών διακεκριμένων προσκεκλημένων, η τελετή εγκαινίων πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο σήμερα.

Το εργοστάσιο αυτό θα λειτουργεί από την Toyo Tire Σερβίας (με Εκπρόσωπο τον κ. Yoji Imura), ως μέρος του ομίλου Toyo Tire. 

Το νέο εργοστάσιο στη Σερβία διαθέτει τεχνολογίες αιχμής, όπως το σύστημα προγραμματισμού επιχειρησιακών πόρων (ERP) και το σύστημα εκτέλεσης παραγωγής (MES), για την οπτικοποίηση των διαδικασιών. Συνδέοντας με ακρίβεια τις πληροφορίες για την κατάσταση κάθε κομματιού του εξαιρετικά αποδοτικού εξοπλισμού παραγωγής, αυτό το "έξυπνο εργοστάσιο" ξεκλειδώνει μια ανώτερη διάσταση βελτιστοποίησης του συστήματος διαχείρισης της παραγωγής.

Το 2019, η Toyo Tire δημιούργησε ένα κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας με σκοπό τη συνέχιση της αναζήτησης και μελέτης πρωτοποριακών πρώτων υλών, τη συλλογή των πιο πρόσφατων πληροφοριών σχετικά με τα οχήματα και τις αγορές και την ενίσχυση των δυνατοτήτων ανάπτυξης τεχνολογιών υψηλών επιδόσεων σε κάθε διαδικασία σχεδιασμού δομών, σχημάτων και μοτίβων. Αξιοποιώντας αυτές τις κορυφαίες τεχνολογίες αιχμής, το νέο αυτό εργοστάσιο είναι υπεύθυνο για την παραγωγή ανταγωνιστικών ελαστικών υψηλών επιδόσεων που ανταποκρίνονται στις γνώσεις της αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της συνεχιζόμενης στροφής προς τα ηλεκτρικά οχήματα (EV).

Δίπλα στο κτίριο του εργοστασίου υπάρχει ένα πεδίο δοκιμών με ευθεία διαδρομή 720 μ. και συνολικό μήκος 1.690 μ.. Θα πραγματοποιούμε δοκιμαστικές διαδρομές για τη συλλογή δεδομένων σχετικά με τα ελαστικά, τα αποτελέσματα των οποίων θα αξιοποιούνται για την άμεση επαλήθευση της συμμόρφωσης με τους αυστηρά κατανεμημένους νόμους/κανονισμούς και τις απαιτήσεις πιστοποίησης στην Ευρώπη, πράγμα που θα μας επιτρέπει να παραδίδουμε ελκυστικά ελαστικά στην αγορά πιο έγκαιρα.

Επίσης, στις εγκαταστάσεις του είναι εγκατεστημένο ένα σύστημα ηλιακής ενέργειας, ένα από τα μεγαλύτερα στη χώρα (με ισχύ ηλεκτροπαραγωγής 8,4 MW), το οποίο όχι μόνο παρέχει 10,15 GWh ηλεκτροπαραγωγής, αλλά συμβάλλει και στη μείωση 7.100 τόνων εκπομπών CO2 ετησίως.

Το νέο εργοστάσιο αναμένεται να φτάσει στην πλήρη δυναμικότητά του, περίπου πέντε εκατομμύρια ελαστικά ετησίως (με βάση τα ελαστικά για επιβατικά οχήματα), κατά το δεύτερο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2023. Παράλληλα με την κάλυψη της τοπικής ζήτησης στην ευρωπαϊκή περιοχή καταγωγής του, θα εξυπηρετεί στρατηγικά και την κύρια αγορά μας στη Βόρεια Αμερική. Με την προοπτική ότι το νέο εργοστάσιο θα επιφέρει νέα επιχειρηματική αξία στις δραστηριότητές μας στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, έχουμε ανανεώσει την αποφασιστικότητά μας να παρέχουμε στην αγορά ανταγωνιστικά προϊόντα, δίνοντας χαρά σε πολλούς περισσότερους πελάτες με την κατασκευαστική μας δεινότητα.

Τελευταία Νέα