Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Τα ελαστικά Toyo στην AMTS 2024

14 Μαρτίου 2024

Η διεθνής έκθεση AMTS 2024 θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου 2024. Τα ελαστικά Toyo θα είναι και πάλι παρόντα σε ένα περίπτερο της Toyo Tire.

Η AMTS διοργανώνεται από το 2006. Εκείνη την εποχή, η έκθεση ξεκίνησε σε μια συνολική έκταση περίπου 14.000m². Από τότε, η εκδήλωση έχει εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις βελτιώσεων στην ευρωπαϊκή ήπειρο με συνολική έκταση περίπου 125.000² φέτος.To 2024 θα φιλοξενεί περισσότερα από 1.000 οχήματα για τρεις ημέρες.

Φέτος, η Toyo Τire θα είναι και πάλι παρούσα στην AMTS μαζί με την AKH. Πέρυσι, το Toyo Tire Tread Path μεταφέρθηκε στην AMTS σε μικρότερη μορφή και ήταν πολύ δημοφιλές στους επισκέπτες. Γι' αυτό και φέτος θα υπάρχει ένα ευρωπαϊκό Toyo Tires Tread Path στην AMTS. Θα εκτεθούν 5 θρυλικά αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένου ενός από την JP και ενός πραγματικού αγωνιστικού αυτοκινήτου από την Ring Racing σε σχεδιασμό Toyo Tire.

 

Αλλά δεν είναι μόνο τα αυτοκίνητα που μπορείτε να θαυμάσετε στο περίπτερο. Στο χώρο βρίσκεται επίσης ένα νέο βιώσιμο πρωτότυπο ελαστικό από την Toyo Tire, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2024 και τώρα μπορείτε να το θαυμάσετε και στην AMTS 2024. Το πρωτότυπο ελαστικό είναι κατασκευασμένο κατά 90% από βιώσιμα υλικά. Από αυτά, το 60% είναι ανανεώσιμα υλικά, όπως από καουτσούκ βουταδιενίου προερχόμενο από βιομάζα, καουτσούκ στυρενίου-βουταδιενίου προερχόμενο από βιομάζα, διοξείδιο του πυριτίου από στάχτη φλοιού ρυζιού, έλαιο προερχόμενο από φυτά και πολυεστέρας προερχόμενος από οργανικές πρώτες ύλες. Άλλο ένα 30% του ελαστικού είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά, συμπεριλαμβανομένου του καουτσούκ βουταδιενίου που προέρχεται από CO2, ανακυκλωμένη αιθάλη, ανακυκλωμένο σύρμα στεφάνης και ανακυκλωμένο χαλύβδινο κορδόνι.

 

Ακόμη και η έκδοση ράλι των ελαστικών Open Country M/T είναι από 50% βιώσιμα υλικά και δοκιμάστηκε στο ράλι Ντακάρ. Έτσι, το βιώσιμο πρωτότυπο ελαστικό της Toyo Τire μπορεί να θεωρηθεί ως ένα ορόσημο για την αύξηση των βιώσιμων υλικών στη σειριακή παραγωγή έως το 40% μέχρι το 2030 και έως το 100% μέχρι το 2050. Οπτικά, το πρωτότυπο ελαστικό θα ξεχωρίσει αμέσως στο περίπτερο της AMTS 2024, καθώς το πλευρικό προφίλ του είναι εμπνευσμένο από τα θέματα των ηλεκτρικών ημιαγωγών και της βιωσιμότητας.

Εκτός από τα αυτοκίνητα και τα ελαστικά που προβάλλονται, η Toyo Τires θα προσφέρει για άλλη μια φορά στους επισκέπτες της AMTS 2024 ένα αντιδραστικό παιχνίδι με κάποια βραβεία. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο μέρος όπου μπορεί κανείς να κερδίσει βραβεία της Toyo Τire. Οι επισκέπτες της AMTS 2024 μπορούν να προσβλέπουν σε μια κλήρωση για ένα αυτοκίνητο σε σχέδιο Toyo Τire στην κεντρική σκηνή.

Τελευταία Νέα