Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Απονομή Μεταλλίου στον Προέδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο

2 Νοεμβρίου 2023

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyo Tire, κ. Takashi Shimizu, τιμήθηκε με το μετάλλιο με τη μπλε κορδέλα

Η Toyo Tire Holdings της Ευρώπης, (Πρόεδρος Kenta Kuribayashi), ανακοινώνει ότι ο κ. Takashi Shimizu, Αντιπροσωπευτικός Διευθυντής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyo Tire Corporation, τιμήθηκε με το μετάλλιο με μπλε κορδέλα στη φθινοπωρινή απονομή μεταλλίων του 2023..

Τα Μετάλλια Τιμής απονέμονται από τον Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας σε άτομα που έχουν κάνει αξιοσημείωτες ενέργειες ή έχουν επιτύχει αριστεία στον τομέα της εργασίας τους. Τα Μετάλλια Τιμής απονέμονται δύο φορές κάθε χρόνο, στις 29 Απριλίου (τα γενέθλια του αυτοκράτορα Shōwa) και στις 3 Νοεμβρίου (τα γενέθλια του αυτοκράτορα Meiji).

Η τιμή αυτή απονεμήθηκε στον κ. Shimizu σε αναγνώριση της εξέχουσας συμβολής του στην ανάπτυξη μιας κοινωνίας κινητικότητας μέσω της διαχείρισης των δραστηριοτήτων παραγωγής και πώλησης ελαστικών και εξαρτημάτων αυτοκινήτων, καθώς και της βιομηχανίας ελαστικών στο σύνολό της υπό την ιδιότητά του ως πρόεδρος/πρόεδρος εμπορικών οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένης της Ένωσης Κατασκευαστών Ελαστικών Αυτοκινήτων Ιαπωνίας, Inc. (JATMA) και της Ένωσης Κατασκευαστών Ελαστικών Ιαπωνίας (JRMA).

■ Σχόλιο του κ. Shimizu

«Είναι μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή για μένα να λαμβάνω το μετάλλιο με τη Γαλάζια Κορδέλα, το οποίο πιστεύω ότι είναι κάτι περισσότερο από αυτό που μου αξίζει. Δεν θα ήταν δυνατόν να μου δοθεί αυτή η υψηλού κύρους διάκριση χωρίς την πιο γενναιόδωρη υποστήριξη και συνεργασία των πελατών μας, των υπαλλήλων μας και όλων των άλλων εμπλεκομένων, στους οποίους οφείλω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη.

Από τότε που ανέλαβα τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Toyo Tire Corporation το 2015, έχω αφιερωθεί στην ανοικοδόμηση των θεμελίων της διοίκησής μας και στην εδραίωση της παρουσίας μας σε όλο τον κόσμο. Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να αφοσιώνομαι στη δημιουργία προϊόντων που προκαλούν ενθουσιασμό και έκπληξη και που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών και εμπλουτίζουν την κοινωνία, όπως ορίζει η φιλοσοφία της εταιρείας μας. Η συνεχής καθοδήγηση και ενθάρρυνσή σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.»

■ Προφίλ του Takashi Shimizu, Διευθυντής Αντιπροσωπείας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Toyo Tire Corporation

profile photo_takashi shimizu_231102

Ημερομηνία Γέννησης

 2 Απριλίου, 1961

Ακαδημαϊκή Σταδιοδρομία 

 Μάρτιος 1985: Απόφοιτος της Σχολής Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Doshisha

 Επαγγελματική Σταδιοδρομία 

 Απρίλιος 1985: Tire Corporation

 

 Απρίλιος 2010: Πρόεδρος, Toyo Tire Holdings of Americas Inc.

 

 Ιανουάριος 2013: Γενικός Διευθυντής Τμήματος Σχεδιασμού Ελαστικών, Toyo Tire Corporation

 

 Μάρτιος 2014: Γενικός Διευθυντής Τμήματος Σχεδιασμού Ελαστικών, Κεντρικά γραφεία Ομίλου Επιχειρήσεων Ελαστικών, Toyo Tire Corporation

 

 Ιούλιος 2015: Γενικός Διευθυντής Τμήματος Σχεδιασμού Ελαστικών, Κεντρικά γραφεία Ομίλου Επιχειρήσεων Ελαστικών, Toyo Tire Corporation

 

Νοέμβριος 2015: Διευθυντής Αντιπροσωπείας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Toyo Tire Corporation (τρέχουσα θέση)

 

■ Θέσεις σε οργανισμούς και δημόσια αξιώματα

 Μάιος 2018            

 Πρόεδρος, Ένωση Κατασκευαστών Ελαστικών Αυτοκινήτων Ιαπωνίας, Inc. (JATMA) (έως τον Μάιο του 2020)        

 Πρόεδρος, Συμβούλιο Δίκαιου Εμπορίου Ελαστικών (έως τον Μάιο του 2020)

 Μάιος 2020

Πρόεδρος, Οσάκα Gomu Kougyoukai (τρέχουσα θέση)

 Μάιος 2022

 Πρόεδρος, Ένωση Κατασκευαστών Ελαστικών Ιαπωνίας (JRMA) (τρέχουσα θέση)

Τελευταία Νέα