Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Το Open Country στοχεύει στην κατάκτηση του Baja 1000

9 Νοεμβρίου 2023

Η Toyo Τire θα υποστηρίξει δύο ομάδες, την Bryce Menzies και την Team JAOS στον αγώνα Baja 1000 του 2023, ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 18 Νοεμβρίου. Η Toyo Τire θα προμηθεύσει τις ομάδες με τη σειρά ελαστικών Open Country για φορτηγά pickup/SUV.

Ομάδα Bryce       Ομάδα JAOS

TΟ τελικός γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ερήμου SCORE, είναι ο SCORE BAJA 1000, ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς αγώνες στον κόσμο, ο οποίος διαρκεί περίπου 1.300 μίλια (2.090 χιλιόμετρα) από τη Λα Παζ στη χερσόνησο της Μπάχα Καλιφόρνια έως την Ενσενάντα. Η εκκίνηση των φορτηγών για τον σκληρό αγώνα εκτός δρόμου ξεκινά στις 9.00 π.μ. MST (CET -8 ώρες) την Πέμπτη 16. Οι οδηγοί θα εμπιστευτούν τα ελαστικά τους για να περιηγηθούν στις ανώμαλες επιφάνειες με ταχύτητα και εξαιρετική αντοχή για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την ικανότητα του οδηγού να πιλοτάρει την πίστα. Τα ελαστικά της σειράς Open Country που θα διατεθούν για αυτή την 56η έκδοση του Baja 1000, έχουν σχεδιαστεί με βάση την εμπειρία που αποκτήθηκε από τη συμμετοχή σε αγώνες εκτός δρόμου σε όλο τον κόσμο. Έχουν συμβάλει σε πολυάριθμες νίκες μέσω της ικανότητάς τους να έχουν πρόσφυση σε ανώμαλες επιφάνειες και ανθεκτικότητα σε χτυπήματα κατά την οδήγηση.

Αυτή τη φορά, η ομάδα Toyo Τire θα έχει επικεφαλής τον Bryce Menzies, ο οποίος κέρδισε φέτος τα Baja 500 και Baja 400, και τον Alan Ampudia, ο οποίος κέρδισε το Baja 1000 το 2019. Για το όχημα της ομάδας θα χρησιμοποιηθεί το ελαστικό Open Country M/TR, μια βελτιωμένη έκδοση του Open Country M/T.

Εν τω μεταξύ, η ομάδα JAOS θα εξοπλίσει το όχημά της με ελαστικά  Open Country R/T. Η ομάδα JAOS διοικείται από την Jaos Co., Ltd., έναν ολοκληρωμένο κατασκευαστή εξαρτημάτων SUV και 4WD, με τον οποίο η Toyo Τire έχει στρατηγική συνεργασία. Η Toyo Τire στοχεύει να κερδίσει το φετινό πρωτάθλημα μαζί με τις ομάδες που υποστηρίζει, συμπεριλαμβανομένου της ομάδας Bryce Menzies, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ερήμου.

 

Τελευταία Νέα