Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Σειρά Nürburgring Endurance, Γύρος 5

7 Ιουλίου 2023

Η ομάδα αγώνων αντοχής της Toyo Tire θα συμμετάσχει μαζί με την Ring Racing στον 5ο γύρο της σειράς Nürburgring Langstrecken αυτό το Σαββατοκύριακο.


 

Σε αυτόν τον γύρο, το Toyota GR Supra GT4, που αγωνίζεται στην κατηγορία SP10, θα επανέλθει με τον Tim Sandtler ως έναν από τους οδηγούς. Εκτός από ειδικός στον δακτύλιο, ο Tim είναι εξοικειωμένος με το αυτοκίνητο, αφού το είχε οδηγήσει στον 24ωρο αγώνα του Nürburgring νωρίτερα φέτος.

Ο πέμπτος γύρος, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιουλίου, με τον επίσημο τίτλο ROWE 6h ADAC Ruhr-Pokal-Rennen, θα εκκινήσει το μεσημέρι και θα διαρκέσει έξι εξαντλητικές ώρες πριν οι οδηγοί αντικρίσουν την καρό σημαία στις 18:00. Ο αγώνας αποτελεί το προοίμιο του μεγαλύτερου 12ωρου Nüburgring που έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο και περιλαμβάνει τον 7ο και 8ο γύρο της σειράς.

Αυτή τη στιγμή η Toyo Τire με την Ring Racing βρίσκονται στη 2η θέση της κατάταξης στην κατηγορία τους στο NLS 2023, οπότε τα αποτελέσματα στο δεύτερο μισό της σειράς θα είναι ζωτικής σημασίας για να εξασφαλίσουν τη νίκη στην κατηγορία που στοχεύουν. Η ομάδα στοχεύει σε μια νίκη στην κατηγορία το Σάββατο για να βελτιώσει τις ελπίδες της για τον τίτλο.

Παρακολουθήστε τον αγώνα ΖΩΝΤΑΝΑ στο επίσημο κανάλι του τουρνουά στο YouTube:  youtube.com/@VLNOFFICIAL

Τελευταία Νέα