Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Μνημόσυνο για τον Ken Block

5 Ιανουαρίου 2023

Στις 2 Ιανουαρίου, ο Ken Block, ο παγκοσμίου φήμης οδηγός ράλι, έφυγε από τη ζωή μετά από ένα απροσδόκητο ατύχημα με σνόουμομπιλ. Ο Ken ήταν ένας παγκοσμίου φήμης οδηγός ράλι καθώς και ένας πρωτοποριακός καινοτόμος στα αθλήματα δράσης και το πάθος του για την κουλτούρα του αυτοκινήτου επηρέασε σε μεγάλο βαθμό μια ολόκληρη γενιά από λάτρεις του αυτοκινήτου.

Ο όμιλος Toyo Tire έθεσε τον Ken ως πρεσβευτή της εμπορικής επωνυμίας το 2016 για να υποστηρίξει τη σειρά προϊόντων "PROXES" UHP και από τότε τα πολύ δημοφιλή βίντεο Gymkhana και Climbkhana έχουν συγκεντρώσει πάνω από 210 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

 

Λυπούμαστε για την είδηση του θανάτου του και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Ακολουθεί μήνυμα του Takashi Shimizu, του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας Toyo Tire:

 

Ο όμιλος Toyo Tire Group ήταν υπερήφανος που συνεργάστηκε με τον Ken Block και είχε μεγάλο σεβασμό για την πρωτοπορία του και για όσα πέτυχε στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας και των αθλημάτων δράσης. Πάντα μας ενθουσίαζαν οι ακραίες περιπέτειές του και η παθιασμένη επιδίωξη αξέχαστων οδηγικών επιδόσεων. Η παρακαταθήκη και η μνήμη του Ken θα συνεχίσει να ζει μέσα από τον απίστευτο κατάλογο των έργων του και στις καρδιές των εκατομμυρίων θαυμαστών του. Θα τιμήσουμε τη φιλία μας μαζί του και θα τον θυμόμαστε για πάντα.

                                         Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Toyo Tire, κος Takashi Shimizu

 

Τελευταία Νέα