Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Τire με τον Luka Dončić στην λίμνη Bled

15 Σεπτεμβρίου 2023

Το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, η Toyo Τire θα συμμετάσχει μαζί με τον αμυντικό των Dallas Mavericks , Luka Dončić, στην παρουσίαση του νέου αθλητικού παπουτσιού μπάσκετ της Nike, LUKA 2 LAKE BLED.


 
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν αρκετοί αστέρες του ΝΒΑ, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν μια εκδήλωση επίδειξης μπάσκετ 3 x 3 στη λίμνη BLED. Το πλωτό γήπεδο μπάσκετ θα αποτελέσει το σκηνικό αυτού του μοναδικού αγώνα επίδειξης.
Ο Luka Dončić είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες αθλητικές προσωπικότητες στον κόσμο και η Toyo Τire είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί μαζί του για αυτή τη μοναδική εκδήλωση παρουσίασης. Η Toyo Τire θα παρουσιάσει το εμπορικό της σήμα στους θεατές του αγώνα μαζί με τους χιλιάδες θεατές της εκδήλωσης στην τηλεόραση και τη μετάδοση στο YouTube.
 

Η Toyo Τire είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο, παράγοντας μια σειρά από ελαστικά αυτοκινήτων, φορτηγών και SUV για όλες τις εποχές του χρόνου. Η πρόσφατη κατασκευή ενός υπερσύγχρονου εργοστασίου στη Σερβία επέτρεψε στη φίρμα να χτίσει τη φήμη της, συνεργαζόμενη με κορυφαίους αθλητές.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση εδώ:: Luka2bled

 

 

Τελευταία Νέα