Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Tire συνεταιρει με το UEC Cyclo-Cross

12 Οκτωβρίου 2021

Μετά από την ανακοίνωση της συμμετοχής της στο παγκόσμιο κύπελλο του UCI Cyclo-Cross, η Ιαπωνική κατασκευάστρια εταιρεία ελαστικών Toyo Tire συμμετέχει και ως συνέταιρος των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων UEC Cyclo-Cross, που θα διεξαχθούν μεταξύ των 6 και 7 Νοεμβρίου 2021.

Η Toyo Tire συνεταιρεί με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα UEC Cyclo-Cross
 

ΒΑΜ-Μπεργκ (Ντρέντε - Ολλανδία)

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Cyclo-Cross οργανώνονται ετησίως από το 2003 από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ποδηλασίας (UEC) στην αρχή της σεζόν cyclo-cross κάθε Νοέμβριο. Φέτος, το VAM-Berg στο Ντρέντε αποτελεί το σκηνικό αυτού του ευρωπαϊκού αγώνα για τον τίτλο. Την πρώτη μέρα αγωνίζονται οι κατηγορίες των ελίτ γυναικών, U23 ανδρών και τζούνιορ γυναικών, ενώ την δεύτερη οι κατηγορίες ελίτ ανδρών, U23 γυναικών και τζούνιορ ανδρών. 

Όφελος για όλους

Ο γενικός διευθυντής, Steven Laurijssen (Toyo Tire Benelux) δηλώνει: "Είμαστε πανευτυχείς που συνδέουμε την Toyo Tire με αυτούς τους σημαντικούς διεθνείς αγώνες. Η θετική εικόνα που φέρνει αυτό το συνεχώς αναπτυσσόμενο άθλημα θα ενισχύσει τη δημοτικότητα της επωνυμίας μας στην Ευρώπη".

Οι αγώνες αναμένονται να μεταδοθούν ζωντανά από τα NOS, SPORZA, Eurosport και πολλά άλλα ξένα δίκτυα, προσφέροντας σημαντική δημοσιότητα στην επωνυμία Toyo Tire. Ακολουθώντας τις αποδόσεις των ποδηλάτων, οι κάμερες θα εστιάσουν επίσης σε διάφορες σημαίες, πινακίδες και φουσκωτά της επωνυμίας Toyo Tire, που σχηματίζουν το υπόβαθρο του πρωταθλήματος.

Επιχειρηματική Δυναμική της Toyo Tire

Με τις πρόσφατες επενδύσεις στο νέο Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης (Ντίσελντορφ - Γερμανία) και την εκκίνηση των νέων εγκαταστάσεων παραγωγής (Σερβία), η Toyo Tire συνεχίζει να ωθεί τις φιλοδοξίες της για ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή αγορά. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η παρούσα επιχειρηματική δυναμική της Toyo Tire συνδέεται με αυτές τις κορυφαίες διοργανώσεις, εκθέτοντας την επωνυμία σε νέα κοινά.

Τελευταία Νέα