Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Tire κυριος συνεταιρος του UCI Cyclo-Cross

28 Σεπτεμβρίου 2021

Η Ιαπωνική κατασκευάστρια ελαστικών Toyo Tire επεκτείνει την υποστήριξή της ως κύριος συνέταιρος του παγκοσμίου κυπέλλου UCI Cyclo-Cross για την επερχόμενη σεζόν 2021-2022. Μαζί με το UCI, την Flanders Classics και τους υπόλοιπους κύριους συνέταιρους, θα συνεχίσουμε να βασιζόμαστε στην παγκοσμίως αυξανόμενη δημοτικότητα αυτού του επίλεκτου αθλήματος.

Champions League του Cyclo-cross

H Τoyo Tire έδειξε σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, παρά τους αβέβαιους και ταραχώδεις καιρούς. Εν μέρη λόγω της εξέχουσας παρουσίας της στο "Champions League" του Cyclo-cross, η επωνυμια της επωφελήθηκε από την ενίσχυση της δημοτικότητάς της. Μέσω της συνεργασίας μας με τους αγώνες cyclo-cross, οι καταναλωτές και οι εταιρίες ανακάλυψαν τις αξίες και την ποιότητα της εταιρείας Toyo Tire και των προϊόντων της.

Το παγκόσμιο κύπελλο UCI Cyclo-Cross είναι το κορυφαίο στο άθλημα. Το πρωτάθλημα αυτό, στο οποίο διαδραματίζονται 16 αγώνες σε όλο τον κόσμο, είναι η πιο δημοφιλής εκδήλωση του αθλήματος. Η διοργανώτρια Flanders Classics αναμένει τον αριθμό των θεατών να ξεπεράσει τα 150 εκατομμύρια, ζωντανά και σε τηλεοπτική μετάδοση. Μια πραγματική επαφή με τους θαυμαστές θα γίνει ξανά εφικτή στη νέα σεζόν, όπου το κοινό θα επιτρέπεται να συμμετέχει (υπόκειται σε περιορισμούς λόγω COVID).

Επιχειρηματική δυναμική της Toyo Tire

Με τις πρόσφατες επενδύσεις σε ένα νέο Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης στην Ντύσσελντορφ της Γερμανίας και την εγκαινίαση νέων εγκαταστάσεων παραγωγής στη Σερβία, η Toyo Tire επιταχύνει τις φιλοδοξίες της για ανάπτυξη στην Ευρώπη. Ο Steven Laurijssen, Γενικός Διευθυντής της Toyo Tire Μπενελούξ, σχολίασε την ανανεωμένη συνεργασία λέγοντας «Χαιρόμαστε που συμπεριλαμβάνουμε στην επιχειρηματική μας δυναμική την Toyo Tire ως κύριο συνέταιρο σε αυτή την σειρά αγώνων cyclo-cross. Όπως ακριβώς στην βιομηχανία ελαστικών, μπορείς μόνο να κερδίσεις μέσω των συνεχών υψηλών επιδόσεων».

Πέρα από το cyclo-cross, η Toyo Tire δραστηριοποιείται στον χώρο της ποδηλασίας μέσω της υποστήριξης διαγωνισμών BMX και mountain bike.

Τελευταία Νέα