Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΚΟΛΦ ΓΥΝΑΙΚΩΝ AIG

6 Ιουλίου 2021

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο ιαπωνικός κατασκευαστής ελαστικών Toyo Tire συνεργάζεται αποκλειστικά με το ανοιχτό τουρνουά γκολφ γυναικών AIG: ένα σημαντικό πρωτάθλημα γκολφ. Το φετινό πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στο Carnoustie Golf Links από τις 19 Αυγούστου έως τις 22 Αυγούστου.

Το Ανοιχτό Τουρνουά Γκολφ Γυναικών AIG είναι ένα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα γυναικείου γκολφ και είναι ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός με τις καλύτερες γυναίκες επαγγελματίες παίκτριες από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για ένα ετήσιο πρωτάθλημα που διεξάγεται σε πίστες παγκοσμίου επιπέδου σε όλη τη Βρετανία. Για δεύτερη φορά το πρωτάθλημα φιλοξενείται στη Λέσχη Carnoustie. Η πρώτη φορά ήταν το 2011 όταν η Yani Tseng είχε κερδίσει το πρωτάθλημα.

Ως συνεργάτης του Ανοιχτού Τουρνουά Γκολφ Γυναικών AIG , η Toyo Tire ήταν ήδη ενήμερη το 2019 όταν έπαιξε στο Γουόμπερν της Αγγλίας και το 2020 στη Λέσχη Royal Troon της Σκωτίας. Η Toyo Tire θα υποστηρίξει ενεργά αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός στον ιστότοπό της και στα κανάλια κοινωνικών μέσων.

www.toyotires.eu