Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ελαστικά παντός καιρού: Celsius AS2 και Celsius Cargo!

7 Απριλίου 2021

Αυτό το καλοκαίρι κυκλοφορούν δύο ολοκαίνουργια ελαστικά παντός καιρού: Celsius AS2 για μικρά και μεσαία αυτοκίνητα και SUV και Celsius Cargo για φορτηγά. Τα νέα μοντέλα έχουν αναπτυχθεί για όλες τις καιρικές συνθήκες και παρέχουν εξαιρετική απόδοση και σταθερότητα οδήγησης όλο το χρόνο.

Με το νέο Celsius AS2, η ασφάλεια συναντά τη βελτιωμένη κινητικότητα: το νέο κατευθυντήριο σχέδιο του πέλματος εκκενώνει το νερό με τον βέλτιστο τρόπο - για ύψιστη αντίσταση στην υδροπλάνηση σε συνδυασμό με την αυξημένη πρόσφυση σε συνθήκες βροχής και χιονιού. Αυτά τα ελαστικά παντός καιρού διαθέτουν τα ειδικά δυναμικά κωνικά της Toyo Tire: τα κωνικά άκρα του πέλματος αυξάνουν την απόδοση πέδησης τόσο σε υγρούς όσο και σε στεγνούς δρόμους μειώνοντας την παραμόρφωση του πέλματος για να βελτιώσουν την επαφή με το δρόμο. Για τον οδηγό, αυτό σημαίνει ασφαλή χειρισμό και βέλτιστη απόδοση. Η χαμηλή αντίσταση κύλισης εξασφαλίζει επίσης χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Το εύρος διαστάσεων έχει βελτιωθεί για τροχούς μεγαλύτερης διαμέτρου και με μικρότερα μεγέθη για τοποθέτηση ως εργοστασιακό εξοπλισμό. Το νέο Celsius AS2 θα είναι διαθέσιμο στις διαστάσεις των 20 ιντσών με πλάτος διατομής έως 255 mm.

Το Celsius Cargo είναι το απόλυτο ελαστικό παντός καιρού για φορτηγά: το ελαστικό αυτό παρέχει υψηλή πρόσφυση στο χιόνι και βέλτιστη απόδοση πέδησης σε υγρά οδοστρώματα. Το ασύμμετρο σχέδιο του πέλματος με τρεις αυλακώσεις στο εξωτερικό του ελαστικού προσφέρει απόδοση σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ το εσωτερικό του ελαστικού βελτιστοποιεί τη χειμερινή απόδοση. Οι σχισμές σε πολλαπλούς σχηματισμούς ελαχιστοποιούν την σύμμετρη φθορά, βελτιώνουν την απόδοση της πέδησης σε υγρά οδοστρώματα, καθώς και την πρόσφυση στο χιόνι. Ειδικές αυλακώσεις για το λασπόχιονο, καθώς και μπλοκ με ζιζ-ζαγκ δαγκάνες παρέχει πρόσφυση στο χιόνι και στο λασπόχιονο. Το Celsius Cargo διατίθεται σε διαστάσεις από 14 έως 17 ίντσες με πλάτος από 175 έως 235 mm.

Τα νέα ελαστικά Toyo Tire είναι η τέλεια επιλογή για χρήση όλον το χρόνο.

 

 

                             Celsius AS2                                                                   Celsius Cargo