Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

ΠΡΟΣΕΧΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ 25ου FWT21

17 Μαρτίου 2021

Με την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους της σεζόν, οι αθλητές στρέφουν τα μάτια τους στο Bec de Rosses και προετοιμάζονται για τον τελικό διαγωνισμό στις 20-28 Μαρτίου, για να αποφύγουν τα πλήθη του Σαββατοκύριακου.

Βερμπιέρ, Ελβετία – 17 Μαρτίου, 2021: Με αποκορύφωμα τα 3,223 μ, ο όρος  Bec de Rosses παρέχει το ονειρικό έδαφος για αγώνες, αλλά και για δυστυχήματα. Κάθε χρόνο, με μια δυσοίωνη κατάβαση 650 μέτρων, οι καλύτεροι free riders του κόσμου τα δίνουν όλα σε αυτό το μυθικό βουνό. Τα κεριά είχαν ανάψει ήδη για τον εοραστμό της 25ης επετείου, αλλά το COVID-19 έδωσε ένα απότομο τέλος σε αυτό. Πλέον, ο διαγωνισμός είναι έτοιμος να αναφλεγεί για την πολυαναμενόμενη 25η έκδοση του Xtreme Verbier.

Από το εναρκτήριο Xtreme Verbier το 1996, οι θεατές έχουν παρακολουθήσει την εξέλιξη ενός αθλήματος που έχει προκαλέσει τους νόμους της φυσικής και επαναπροσδιορίζει το τι είναι δυνατό στα βουνά. Το 2008, η επιτυχία της διοργάνωσης οδήγησε στη δημιουργία ενός διεθνούς πρωταθλήματος που αποτελείται από πέντε στάσεις, με τερματισμό στο Xtreme Verbier. Και έτσι γεννήθηκε το Freeride World Tour. Για την 25η έκδοση φέτος, η Toyo Tire είναι ο κύριος συνεργάτης. Έχοντας κοινές αξίες – την καινοτομία, την ποιότητα και την απόδοση – η Toyo Tire θα βοηθήσει το FWT να προσφέρει τον πιο ακραίο ανταγωνισμό που είναι πάντα ο Μεγάλος Τελικός στο Βερμπιέρ.

Διαδικτυακή Σειρά Βερμπιέρ

Η μάχη για τον τίτλο του FWT είναι σκληρή, με τους κορυφαίους αναβάτες σε κάθε κατηγορία (σκι αρρένων και γυναικών, σνόουμπορντ αρρένων και γυναικών) να φαίνονται άνετοι στο χρυσό σαλόνι και είναι καυτοί φαβορί για το στέμμα του Βερμπιέρ. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέψουμε καθόλου τους ντόπιους αναβάτες, όπως οι Carl Renvall (σκι αρρένων SUI), Elisabeth Gerritzen (σκι γυναικών SUI), Yann Rausis (σκι αρρένων SUI) και Maude Besse (σκι γυναικών SUI) που γνωρίζουν καλά το βουνό και τις συνθήκες. Επίσης, ο Σουηδός σούπερ σταρ, Kristofer Turdell (SWE), έχει προπονηθεί πιο σκληρά από ποτέ για να επιτύχει την πρώτη θέση στο Βερμπιέρ, και το στάδιο είναι έτοιμο για μια κολοσσιαία αναμέτρηση. Δείτε το πρώτο επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς του Kristofer Turdell: Road to Verbier.  

Δείτε ολόκληρο το ρόστερ και τους αναβάτες που έχουν προκριθεί στο FWT22, συμπεριλαμβανομένων 10 ανδρών σκιερ, 5 γυναικών σκιερ, 5 ανδρών σνόουμπορντερ και 4 γυναικών σνόουμπορντερ. Ποιανού το όνομα θα σφραγιστεί στην ιστορία του Free Ride του 25ου Xtreme Verbier; Σύντομα θα μάθουμε. Μέχρι τότε, προβλέψτε τους νικητές στη διεύθυνση https://peakperformance.pronosticgames.fr/.

Ο διαγωνισμός θα παραμείνει κλειστός για το κοινό. Ωστόσο, η Red Bull είναι ο οικοδεσπότης παραγωγής για αυτήν την εκπληκτική εκδήλωση, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στο Red Bull TV

Μείνετε συντονισμένο στο freerideworldtour.com καθώς και στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του FWT για τα τελευταία νέα γύρω από τον διαγωνισμός και τους αναβάτες, καθώς έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση αυτού του ιστορικού διαγωνισμού. 

Επειδή η υγεία και η ασφάλεια είναι πάντα προτέρημα για τους οργανωτές του FWT, εργάζονται σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές για να διασφαλίσουν ότι κάθε διαγωνισμός συμμορφώνεται με τους ισχύοντες κανονισμούς.