Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Tire χορηγός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Cyclocross

26 Οκτωβρίου 2020

Ο ιαπωνικός κατασκευαστής ελαστικών Toyo Tyre δραστηριοποιείται στην υποστήριξη του cyclocross εδώ και αρκετά χρόνια. Ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, συνεχίζουμε την υποστήριξή μας σε αυτό το δημοφιλές χειμερινό άθλημα και είμαστε περήφανοι ως χορηγοί του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Cyclecross στο Hertogenbosch (Autotron Rosmalen) στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2020.

Το Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 2 ημέρες. Το Σάββατο αναμένουμε έναν πολύ συναρπαστικό αγώνα μεταξύ των ελίτ γυναικών. Εκείνη την ημέρα, αγωνίζονται επίσης οι νέοι και οι άνδρες U23. Την Κυριακή σειρά θα έχουν οι ελίτ άνδρες, οι γυναίκες U23 και οι νεανίδες. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει, επίσης, αποφασίσει να αναβάλει το πρωτάθλημα για τις κύριες κατηγορίες για ένα έτος. 

Κορονοϊός

Η υγεία και η ασφάλεια των θεατών και των συμμετεχόντων είναι υψίστης σημασίας. Λόγω των εξαιρετικά αυστηρών μέτρων ασφαλείας, δόθηκε στον οργανισμό το πράσινο φως που επιτρέπει στους αγώνες να πραγματοποιούνται χωρίς κοινό. Ο καθένας μπορεί ευτυχώς να παρακολουθήσει τη συναρπαστική πορεία της μάχης για τους ευρωπαϊκούς τίτλους ζωντανά στο NOS (Nl), Sporza (Be) και Eurosport (Eu). 

Κορυφαία Απόδοση

Η συνέχεια, η μέγιστη προσπάθεια και η αντοχή αποτελούν τα θεμέλια κορυφαίων επιδόσεων των ποδηλατών σε αυτό το άθλημα. Αντίστοιχα, η Toyo Tyre (με έδρα την αγορά της Μπενελούξ στο Oud Gastel (NL)) αντιπροσωπεύει τα πιο υψηλή επίπεδα στην αγορά ελαστικών και εξασφαλίζει ασφαλή, άνετη και οικονομική οδήγηση με το ευρύ φάσμα των ελαστικών της. 


Toyo Tires is sponsor of the European Cyclocross Championchips

Τελευταία Νέα