Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Tire στηρίζει το 44ο AG Memorial Van Damme

26 Αυγούστου 2020

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ζωντανή μετάδοση θα προσεγγίσει ένα τεράστιο κοινό χάρη στο ελκυστικό πρόγραμμα και την παρουσία αθλητών παγκόσμιας κλάσης.

Το AG Memorial Van Damme (Βρυξέλλες) (μέρος του Diamond League) συνεχίζει να προσφέρει παγκόσμιο επίπεδο αθλητισμού που τονίζεται φέτος με δύο προσπάθειες Παγκοσμίου Ρεκόρ στη μονοήμερη εκδήλωση την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου. Σε αυτή την εποχή της αβεβαιότητας, η υγεία και η ασφάλεια των θεατών, των αθλητών και του προσωπικού είναι η πιο σοβαρή ανησυχία και προτεραιότητα. Ως εκ τούτου, η εκδήλωση απουσία κοινού το 2020 θα είναι μοναδική και ειδική.

Ο Βρετανός τετραπλός Ολυμπιακός Πρωταθλητής Mo Farah ανταποκρίνεται στην πρόκληση για το Παγκόσμιο Ρεκόρ Μίας Ώρας στις Βρυξέλλες. Η Sifan Hassan από την Ολλανδία ανταποκρίνεται στην πρόσκληση του Παγκοσμίου Ρεκόρ Γυναικών Μίας Ώρας. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας για Παγκόσμιο Ρεκόρ, ένας DJ θα ανάψει τα αίματα στο γήπεδο με ένα συναρπαστικό σετ από αγαπημένα κομμάτια για να τους εμψυχώσει να ξεπεράσουν τα όριά τους.

Θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στους νορβηγούς αδελφούς Henrik, Filip και Jacob Ingebrigtsen που πρωτοστατούν στα 1500 μέτρα των ανδρών.

Αναμφίβολα, η ζωντανή μετάδοση θα προσεγγίσει ένα τεράστιο κοινό χάρη στο ελκυστικό πρόγραμμα και την παρουσία αθλητών παγκόσμιας κλάσης.

Η Toyo Tire είναι περήφανη που θα προβάλλει τα ελαστικά της υψηλών προδιαγραφών δίπλα στους παγκοσμίως κορυφαίους αθλητές αυτής της εκδήλωσης.

 

More information: https://brussels.diamondleague.com/en/home/
 

Τελευταία Νέα