Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Οι πρωταθλητές του Βελγικού cyclocross στην "Λεωφόρο Toyo".

17 Ιανουαρίου 2020

Το Βέλγικο πρωτάθλημα cyclocross παρήγαγε ενδιαφέροντα αποτελέσματα αυτό το σαββατοκύριακο στην Αντβέρπη. Στις όχθες του ποταμού Scheldt, οι επαγγελματίες αναβάτες UCI αγωνίστηκαν μέσα σε λάσπη, άμμο και γύρω από διάφορα εμπόδια, συνηθισμένη διαδικασία για τις κατηγορίες "Ελίτ Ανδρών", "Ελίτ Γυναικών" και "Κάτω των 23" του Cyclocross. Η δύσκολη αυτή διαδρομή προσέφερε τις δικές της προκλήσεις, παρά τις ήπιες και θερμές καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Εικόνες / Peter Philipsen: Λεωφόρος Toyo Tire 

Η τελική κατάταξη των γυναικών θεωρείται αναμενόμενη, αφού η παγκόσμια πρωταθλήτρια Sanne Cant (29 χρονών) πέτυχε την 11η στη σειρά εθνική της νίκη. Απο τον δεύτερο κιόλας γύρο, η Cant δημιούργησε μια ασφαλή διαφορά απο τις υπόλοιπες, παραμένοντας απλησίαστη λόγω της αψεγάδιαστης τεχνικής της. Η Marthe Truyen (20 χρονών) παρέμεινε ευχαριστημένη με τον τίτλο της γυναικίας κατηγορίας U23.

Η μεγάλη έκπληξη του διαγωνισμού ήταν το γεγονός πως ο 26χρονος Laurens Sweeck πέρασε τη γραμμή τερματισμού 32 δευτερόλεπτα πρίν απο τον επιλαχόντα Eli Iserbyt (22 χρονών). Σε έναν τακτικό αγώνα, χρησιμοποίησε την υποστήριξη που του προσέφεραν οι συναθλητές του, ώστε να υποβιβάσει στην 3η θέση τον περσινό πρωταθλητή, Toon Aertsauf (26 χρονών). Ο Toon Vandebosch (20 χρονών) κέρδισε το πρωτάθλημα στην κατηγορία U23.

Αυτοί ακριβώς οι εντυπωσιακοί αγώνες γύρω και πάνω απο δύσκολα εμπόδια προσελκύουν όλο και περισσότερους θεατές. Νέο και αξιόλογο γεγονός αυτής της σεζόν ήταν πως ορισμένα κομμάτια της πίστας περνούσαν πάνω απο πλωτές πλατφόρμες και την "Λεωφόρο Toyo Tire". Ως έταιρος του πρωταθλήματος, η Toyo όχι μόνο παρείχε ελαστικά για χρήση ως εμπόδια, αλλά με τα πανό, τις σημαίες και διαφημίσεις της στο πλάι της πίστας δημιούργησε ένα μπλέ τοπίο κατά μήκος της, που μπορεί μόνο να χαρακτηριστεί ως η Λεωφόρος Toyo Tire.

Πάνω απο ένα εκατομμύριο θεατές παρακολούθησαν το εθνικό πρωτάθλημα Ελίτ στην τηλεόραση, αγωνιώντας να δουν ποιός θα πάρει την πρωτία στην Λεωφόρο Toyo, που καταγράφηκε σε δύο τηλεοπτικές ζώνες.

Εικόνα: O νέος πρωταθλητής Sweeck, Iserbyt, και ο πρώην πρωταθλητής Aertsaud είναι ικανοποιημένοι με την νίκη τους, κρατώντας λουλούδια απο την Toyo.

Τελευταία Νέα