Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

«Υποδειγματικό» το Proxes Sport A από το Autobild-Sportscars

22 Μαρτίου 2022

Στη δοκιμή καλοκαιρινών ελαστικών 2022 του Autobild-Sportscars, τα ελαστικά Proxes Sport A της Toyo Tire καταλαμβάνουν την τρίτη θέση, λαμβάνοντας βαθμολογία «υποδειγματικού» ελαστικού.

Το γνωστό περιοδικό Autobild-Sportscars δοκίμασε 11 μοντέλα ελαστικών της φετινής σεζόν στη δοκιμή καλοκαιρινών ελαστικών 2022 σε υγρές και στεγνές συνθήκες. Όλα τα μοντέλα συγκρίθηκαν σε τυποποιημένο μέγεθος 225/45 R 18 για επιβατικά αυτοκίνητα μεσαίας κατηγορίας και δοκιμάστηκαν σε μια λιμουζίνα της σειράς BMW 3.

Το Proxes Sport A της Toyo Tire ήταν ένα από τα ελαστικά που δοκιμάστηκαν και προσέφερε καλές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες. Όσον αφορά τον χειρισμό, την πρόσφυση και την υδρολίσθηση, το Proxes Sport A παρείχε εξαιρετικά καλές επιδόσεις. Ως αποτέλεσμα, ακόμη και σε βρεγμένα οδοστρώματα, το Proxes Sport A διατήρησε την επαφή με το δρόμο σε ταχύτητα σχεδόν 100 χλμ/ώρα.

Με αυτά τα πολύ καλά αποτελέσματα, τα ελαστικά Proxes Sport A της Toyo Tire, πέτυχαν την τρίτη θέση στη δοκιμή και συστήθηκαν ανεπιφύλακτα για επιβατικά αυτοκίνητα μεσαίας κατηγορίας από τη συντακτική ομάδα του Autobild-Sportcars. Μόνο 4 από τα 11 συνολικά μοντέλα ελαστικών έχουν λάβει αυτό το βραβείο.