Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ευρωπαϊκός τελικός στο Κόπερ

23 Αυγούστου 2023

Η Toyo Τire θα συμμετάσχει στον τελικό ευρωπαϊκό γύρο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Αναρρίχησης IFSC στο Κόπερ της Σλοβενίας στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου με ένα ενισχυμένο πρόγραμμα.


Η Toyo Τire θα είναι παρούσα καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, προσφέροντας σε όσους οπαδούς του αθλήματος επισκεφθούν το περίπτερό της την ευκαιρία να παραλάβουν δωρεάν ένα αναμνηστικό T-Shirt ή καπέλο της Toyo Τire για να γιορτάσουν τον γύρο του Koper.

Το Κόπερ έκανε το ντεμπούτο του IFSC το 2022 στον κόλπο της Τεργέστης, με θέα την Αδριατική Θάλασσα. Φέτος, οι αθλητές του Lead επιστρέφουν στη Σλοβενία για την προτελευταία μάχη, πριν κατευθυνθούν στην τελευταία διοργάνωση του ημερολογίου του IFSC στο Wujiang της Κίνας.

Το Lead Climbing συνδυάζει το ύψος και την αντοχή με τη στρατηγική. Οι αθλητές έχουν μόλις έξι λεπτά για να φτάσουν στο υψηλότερο σημείο ενός τοίχου 15 μέτρων με προεξοχή. Με διαφορετικές διαδρομές σε κάθε στάδιο του διαγωνισμού, κάθε ανάβαση αποτελεί μια εντελώς νέα πρόκληση.

Η Toyo Τire έχει συνεργαστεί με τη Διεθνή Ομοσπονδία Αθλητικής Αναρρίχησης σε αυτό το συναρπαστικό άθλημα το 2023 και η επωνυμία είναι ορατή σε όλες τις διαδρομές. Ως αναπόσπαστος συνεργάτης της IFSC, η Toyo Τire θα βρίσκεται στο Κόπερ με VIP καλεσμένους που θα παρακολουθούν τη δράση.


 

 

Τελευταία Νέα