Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Tire στην 29η έκδοση της Autopromotec στη Βολονία

1 Απριλίου 2022

Για τρίτη φορά, η Toyo Tire είναι παρούσα στην Autopromotec της Βολονίας και θα παρουσιάσει δύο νέα προϊόντα. Από τις 25 έως τις 28 Μαΐου 2022, οι έμποροι, οι προμηθευτές και οι εταιρείες aftermarket θα συναντηθούν και πάλι στη φημισμένη εμπορική έκθεση.

Η Toyo Tire θα παρουσιάσει ένα νέο ελαστικό στην 29η έκδοση της Autopromotec στη Βολονία: το νέο Proxes Sport 2 ως διάδοχο του προηγούμενου και κορυφαίου μοντέλου.

Επιπλέον, η Toyo Tire ανοίγει ένα νέο εργοστάσιο ελαστικών στη Σερβία το 2022, το οποίο θα αρχίσει να παράγει ελαστικά από τον Ιούλιο του 2022. Έχει δυναμικότητα 5 εκατομμυρίων τεμαχίων ετησίως αρχικά. Το Σερβικό εργοστάσιο θα είναι η 8η παραγωγική βάση της Toyo Tire.
Η τοποθεσία του στη Σερβία παρέχει ελεύθερη δασμολογική πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα αγορών και σηματοδοτεί το πρώτο βήμα στην προσπάθεια υλοποίησης της παγκόσμιας στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας. Σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης, το οποίο εγκαινιάστηκε τον Νοέμβριο του 2019, η Toyo Tire θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα και τη μηχανική της υπεροχή.


Κατά την εναρκτήρια τελετή τον Δεκέμβριο του 2020, ο Takashi Shimizu, πρόεδρος της Toyo Tire Corporation, παρουσίασε το όραμά του λέγοντας: «Πολλά από τα προϊόντα που θα παράγονται σε αυτό το εργοστάσιο θα σχεδιάζονται και θα αναπτύσσονται στο νέο μας κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στη Γερμανία. Ο μελλοντικός μας στόχος είναι να παράγουμε ελαστικά που κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ευρώπη».
Η έκθεση Autopromotec, μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις για τον εξοπλισμό συνεργείων και την αγορά μεταπώλησης αυτοκινήτων/εμπορικών οχημάτων, παρουσιάζει πολυάριθμα νέα προϊόντα στον κλάδο. Από ελαστικά έως προϊόντα σέρβις, εξοπλισμό συνεργείου και ανταλλακτικά, οι κατασκευαστές και οι επωνυμίες που εκπροσωπούνται στην Autopromotec είναι ποικίλες.
Σχεδόν 120.000 εμπορικοί επισκέπτες από 136 χώρες και πάνω από 1.600 εταιρείες μοιράστηκαν τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου στην τελευταία εμπορική έκθεση το 2019. Για άλλη μια φορά αναμένονται γνωστές εταιρείες και πολυάριθμες τεχνολογικές καινοτομίες. Η ομάδα της Toyo Tire είναι στην ευχάριστη θέση να συμμετέχει και φέτος στην Autopromotec.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την Autopromotec εδώ: https://www.autopromotec.com/en/index.php

 

Τελευταία Νέα