Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Γραμμή εκκίνησης για το FIA Baja Ελλάδος

22 Μαΐου 2024

Η Toyo Tire Χρυσός Χορηγός του Ελληνικού Baja

Το FIA Baja Ελλάδας θα ξεκινήσει αύριο. Ο πρόλογος ξεκινά στις 17:00, ενώ το πρώτο πλήρες στάδιο θα διεξαχθεί την Παρασκευή. Ως Χρυσός Χορηγός, η Toyo Tire θα παρακολουθεί τη δράση, μαζί με την επίσημο εισαγωγέα στην Ελλάδα, Tenora Τεχνική, και θα μοιράζεται μερικές από τις καλύτερες εικόνες από το ράλι. Για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες, ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook:  www.facebook.com/ToyoTire

Εκτός από χορηγός του Ράλι, η Toyo Tire θα είναι εκεί με τον οδηγό δοκιμαστικών Akira Miura, αναπτύσσοντας τα ελαστικά εκτός δρόμου. Χρησιμοποιώντας μια δοκιμαστική έκδοση του ελαστικού Open Country M/T R, ο Miura θα συνεισφέρει με πολύτιμα σχόλια για τα ελαστικά, ώστε να συμπληρώσει τις καταγραφές δεδομένων και τις μετρήσεις που γίνονται, όσο προσπαθεί να κατακτήσει τη νίκη στο Baja. Οδηγώντας ένα Toyota Hilux προετοιμασμένο από την Overdrive, ο Miura θα αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία, T1+, με στόχο τη νίκη στον αγώνα, καθώς και τη βοήθεια της ομάδας Έρευνας και Ανάπτυξης για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελαστικού. Οι πληροφορίες που θα συλλεχθούν σχετικά με τις επιδόσεις σε αυτές τις ακραίες συνθήκες μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη προϊόντων προς πώληση στους τελικούς καταναλωτές.

Τα 4x4 και off-road ελαστικά της Toyo Tire, Open Country, είναι μια σειρά ελαστικών, προσαρμοσμένων για διαφορετικές συνθήκες σε όλο τον κόσμο και με διαφορετικές προδιαγραφές. Στην Ευρώπη, το Open Country ATIII, ένα ελαστικό για όλες τις εποχές, προσφέρει εκτεταμένη κινητικότητα, ώστε οι οδηγοί να μπορούν να κυκλοφορούν εκτός δρόμου, χωρίς να υποβαθμίζεται η σταθερή και άνετη οδήγηση όταν επιστρέφει στην άσφαλτο, ακόμη και το χειμώνα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη ζωντανή μετάδοση της εκκίνησης εδώ: www.facebook.com/rallygreeceoffroad

Τελευταία Νέα