Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Βραβείο Eco Master 2022 στο Celsius AS2 από το Auto Bild

17 Οκτωβρίου 2022

Το Toyo Celsius AS2 έλαβε κορυφαία βαθμολογία οικολογικής απόδοσης από το κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου, Auto Bild σε μια δοκιμή 35 ελαστικών παντός καιρού. Το ελαστικό παντός-καιορύ Celsius AS2 κατατάχτηκε στο επίπεδο "Eco Master 2022", αφού προσέφερε την υψηλότερη σχέση απόδοσης και τιμής.

Εκτός από την οικολογική απόδοσή του, το Celsius AS2 επέδειξε επίσης καλή αντίσταση στην υδρολίσθηση, χαμηλή αντίσταση κύλισης και πολύ υψηλή χιλιομετρική απόδοση. Το Celsius AS2 έπεισε την κριτική επιτροπή με μια εξαιρετική χιλιομετρική απόσταση που ξεπέρασε τα 62.000 χιλιόμετρα.

Η παροχή ασφάλειας και επιδόσεων σε ελκυστική τιμή αποτελεί δεύτερη φύση των ελαστικών που αναπτύσσονται με την τεχνολογία Nano Balance Technology. Αυτή η φιλοσοφία, η οποία επεκτείνεται στην ανάλυση και το σχεδιασμό υλικών, επιτρέπει τη λεπτομερή ρύθμιση των ιδιοτήτων των επιμέρους κατασκευαστικών τμημάτων, ώστε να επιτυγχάνονται οι απαιτούμενες επιδόσεις. Στην περίπτωση του Celsius AS2, πρέπει να κρατάει στο χιόνι κατά περίπτωση, ενώ παράλληλα να παρέχει άριστο φρενάρισμα στο βρεγμένο οδόστρωμα συνεχώς.

Το Auto Bild είναι το κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου στη Γερμανία με κυκλοφοριακή συχνότητα άνω των 350.000 αντιτύπων κάθε εβδομάδα.

Τελευταία Νέα