Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

1η θέση στο Baja 400 του 2023

20 Σεπτεμβρίου 2023

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Bryce Menzies, με το Trophy Truck της Toyo Τire, κέρδισε το Baja 400. Η νίκη στο Baja 400 το 2023 σηματοδοτεί άλλο ένα ορόσημο για τον Menzies μετά τη νίκη του στους αγώνες Baja 500 και Μεξικού 1000 νωρίτερα φέτος.

Σε αυτή την επιτυχία, τα φορτηγά που ήταν εξοπλισμένα με ελαστικά της Toyo, κέρδισαν και τις τρεις κατηγορίες τροπαιούχων φορτηγών. Ο Gustavo Vildósola Sr. εξασφάλισε άλλη μια νίκη στην κατηγορία Trophy Truck Legends κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Εν τω μεταξύ, ο Jason McNeil πραγματοποίησε μια θεαματική εμφάνιση, κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία Trophy Truck Spec. Η εξαιρετική επιτυχία των οδηγών της Toyo Τire μετατρέπεται σε ένα επιβλητικό προβάδισμα στους βαθμούς του πρωταθλήματος και στις τρεις κατηγορίες Trophy Truck αυτή τη σεζόν. Με αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα, κάθε οδηγός είναι πλέον έτοιμος να ξεκινήσει τον επερχόμενο αγώνα SCORE Baja 1000 τον Νοέμβριο από την πρώτη θέση, θέτοντας τις βάσεις για μια συναρπαστική αναμέτρηση.

Ο Menzies ξεκίνησε από την 6η θέση με το #7 Red Bull / Toyo Τire / KMC Wheels AWD Mason Motorsports Trophy Truck. Κερδίζοντας θέσεις καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου μισού του αγώνα, ο Menzies πήρε την πρωτιά στην απαιτητική διαδρομή των 385 μιλίων. Αφού έχασε την μπροστινή κίνηση του φορτηγού του γύρω στο 230ο αγωνιστικό μίλι, ο Menzies αναγκάστηκε να βασιστεί στην πολύχρονη εμπειρία του για να ανακόψει την ομάδα που τον καταδίωκε. Με τεράστια αποφασιστικότητα στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο Menzies σημείωσε νικητήριο χρόνο 7 ωρών, 53 λεπτών και 54 δευτερολέπτων. Βασίστηκε στα ελαστικά Toyo Open Country M/T-R για να φτάσει στη γραμμή του τερματισμού και να κερδίσει το πρωτάθλημα..

Εκτός από την τρίτη συνεχόμενη νίκη του Bryce Menzies στο Baja 400, οι οδηγοί της Ομάδας Toyo έχουν επίσης κερδίσει πέντε φορές το Baja 500 και τέσσερις φορές το Baja 1000: συγκεκριμένα, οι Robby Gordon (2006), BJ Baldwin (2012 και 2013) και Alan Ampudia το (2019). Ο Menzies έχει επίσης κερδίσει το San Felipe 250, το Mexican 1000, το BITD Vegas to Reno και το Toyo Tire Desert Challenge στο King of the Hammers.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σειρά ελαστικών Open Country για 4x4, SUV και pickups, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα toyotires.eu

Τελευταία Νέα