Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Βραβείο Auto Express για την Toyo Tire

30 Μαΐου 2024

Το ελαστικό Proxes Comfort απέσπασε το βραβείο «Commended» [Έπαινος] στα βραβεία προϊόντων Auto Express 2024.

Κάθε χρόνο το Auto Express αξιολογεί τις δοκιμές προϊόντων της χρονιάς, απονέμοντας τις τιμητικές διακρίσεις προϊόντος στους καλύτερους. Φέτος, το ελαστικό Proxes Comfort επιλέχθηκε να λάβει το βραβείο «Commended» [Έπαινος]. Όταν το Auto Express δοκίμασε το ελαστικό πέρυσι, το περιοδικό συνόψισε τις δυνατότητές του λέγοντας: «Η Toyo παρήγαγε ένα εντυπωσιακά πλήρες, καλά ισορροπημένο πακέτο σε όλες τις δοκιμές. Το Proxes Comfort ήταν επίσης πολύ καλό στην οδήγηση».


Το Proxes Comfort αναπτύχθηκε για να παρέχει κορυφαία επίπεδα σταθερότητας και άνεσης για μια χαλαρή οδηγική εμπειρία. Η νέα σύνθεση του πέλματος και η εσωτερική δομή του προσδίδουν στο ελαστικό ενισχυμένη σταθερότητα στην ταχύτητα μαζί με σίγουρο χειρισμό και άριστο φρενάρισμα. Αυτές οι βελτιώσεις στις δυναμικές επιδόσεις, σε συνδυασμό με την αθόρυβη, άνετη οδήγηση, καθιστούν το Proxes Comfort ένα από τα πιο ικανά ελαστικά για όλες τις χρήσεις.

Το Proxes Comfort έχει ήδη προταθεί σε αρκετές δοκιμές από την κυκλοφορία του, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου « Καλό» στη φετινή δοκιμή της Auto Bild στη Γερμανία.

 

Τελευταία Νέα